• New
Swiss+Tech Нож с фиксирано Острие, 9-инчов Нож за оцеляване с Черупки, Обоюдоострое острието S. S., Нескользящая Ергономична Дръжка, подходящ за туризъм, къмпинг, активни з?

Swiss+Tech Нож с фиксирано Острие, 9-инчов Нож за оцеляване с Черупки, Обоюдоострое острието S. S., Нескользящая Ергономична Дръжка,

BGN 62.40
Брой продукти
Налично за поръчка

Sharp Dual Edge Blades - Фиксирано острие изработено от термообработанной неръждаема стомана 3 CR13 с черен кислородным покритие, което прави острието е по-траен и гъвкав, устойчив на корозия и лесни за миене.Това ще бъде ефективен помощник при приключване на дейности на открито.Размери на ножа - 9" (228мм) Обща дължина с 4-3/4" (120мм) нож balde.Дължина на дръжката : 4-3/16" (107 мм).Общо тегло : 3,92 oz (111 грама).Твърдост на острието достига HRC50-55. Широко приложими случаи - Swiss+Tech с остър нож с двойно острие е подходящ за къмпинг, туризъм, риболов, отдих, оцеляване, EDC, домашно ежедневна употреба.нескользящая дръжка Grip-Грапавата дръжка ергономични и увита в черна гума, за да се предотврати приплъзване по време на употреба.Навершие със защита от отпечатъци осигурява вашата безопасност по време на употреба.Удобство - опашката дръжката е с дупка за въже, се монтира медни нитове.Сапожный нож с кожена ножнами е подходящ за ежедневно носене и лесно достъпен.Кожени сабя, изработени от пластове черна телешка кожа.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория