• New
uxcell Пружинен pipe бендер, 12,35 mm OD 420 mm Дължина на Высокоуглеродистая Стомана B-Вид на Комплект за 12,7 мм - 16 мм ID PVC тръби, 2 бр.

uxcell Пружинен pipe бендер, 12,35 mm OD 420 mm Дължина на Высокоуглеродистая Стомана B-Вид на Комплект за 12,7 мм - 16 мм ID

BGN 11.03
Брой продукти
Налично за поръчка

[Функция]- Пружинен pipe бендер-това е инструмент за огъване на тръби, която може да се контролира ъгъл на наклон на тръбата.Той осигурява надеждна опора тръба по време на употреба и предотвратява сплющивание PVC-тръба при нейното огъване. [Материал и обработка на повърхността на]- Коване от високо стомана, висока температура изкривен обработка, висока твърдост, износоустойчивост, дълготрайност и лесна употреба.Повърхността на приема гальванизируя материална технология, която не е лесно да заржаветь след като на дългосрочна полза и е трайна. [Как да използвате]- Вмъкване на пружинен бендер в тръба PVC, а след това може да се огъне под правилния ъгъл, поставете пружинен бендер в тръба, PVC, където трябва да се огъват, завъртете тръбата на необходимия ъгъл, а след това извадете пружинен бендер. [Спектър на приложение]- Обикновено се използва при монтаж и почистване на битови водопроводни и электросетевых тръбопроводи, обработка на тръбопроводи за декорация на дома. [Забележка]- Избор на трубогиба с подходящ размер на тръбата ще направи работата по-гладко.Сложете си предпазни ръкавици, за да предпазите ръцете си.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория