• New
Дядо Дизайн по Подобие на Деколте 1 предмет в опаковка Врата закачалка Коледен Декор Празник Незаконченная Дървесина, МДФ Форма на Платно Стил 4 Арт 1 (24)

Дядо Дизайн по Подобие на Деколте 1 предмет в опаковка Врата закачалка Коледен Декор Празник Незаконченная Дървесина, МДФ Форма

BGN 31.99
Брой продукти
Налично за поръчка

✔ ГЛАДКА ПОВЪРХНОСТ - Тези дървени изрезки от Different Woodworking са гладки повърхности, които не се нуждаят от допълнително шлифовании.Те са изработени от недовършена дървесина, МДФ и имат дебелина 1/4 инча. ✔ ХЛАПЕ-FRIENDLY - Има много проекти, които на децата, както и възрастните, могат да направят от нашите изрезки.Те са отлични за занаяти за деца от всички възрасти.Те правят отлични дръжки, закачалки, начало декор или украса за всеки специален повод. ✔ РАЗНООБРАЗИЕ от РАЗМЕРИ - Повечето от нашите изрезки са 6", 12", 18" и 24".ВСИЧКИ РЕКЛАМИ СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ САМО ЗА 1 ПРОДУКТ, АКО НЕ Е ПОСОЧЕНО ДРУГО.Индивидуален дизайн и размери също са на разположение.Свържете се с нас за повече информация. ✔ USA MADE - Всеки детайл е направен в САЩ тук, в Different Woodworking.Всеки деколте изработена от МДФ с дебелина 1/4 инча и изрязан собствените си сили на нашите точност CNC. ✔ УКРАСЕТЕ - използвайте боя, маркери, моливи, лепило, блясък, мозайка, акриловую течна боя, хартия, лента, винили и разнообразни дървообработващи шаблони за украса на тези универсални смесени повърхности.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория