• New
Монитор фотоапарат на бебето, Многофункционално Използване на HD Дисплей Чист Звук Видео Видеоняня 2 Начина за Аудио Мониторинг на Температурата за дома(#2)

Монитор фотоапарат на бебето, Многофункционално Използване на HD Дисплей Чист Звук Видео Видеоняня 2 Начина за Аудио Мониторинг

BGN 66.96
Брой продукти
Налично за поръчка

[Безопасен, надежден] Прилагането на технологии скачаща честота и цифрово криптиране за осигуряване на безопасни и надеждни връзки.Портативно родителско устройство може да се носи с себе си. [Многофункционално използване на] Фотоапаратът е снабден с функции за контрол на температурата и определяне на влага, да знаеш, удобно ли е и безопасно ли е вашето дете. [Режим на гласово управление] При липса на звука на екрана на основния блок става черен.Когато бебето започва да плаче, на екрана автоматично ще светва и в него също 8 колыбельных. [Двупосочна аудио] Функция high definition clear two way audios прави двата края на повикване ясни, тъй като, ако вие и детето са били в една стая, което ви дава добър опит в използването. [Auto бод] Автоматичен сензор за осветление може точно да определи условията на осветление и автоматично превключва между дневен и нощен режим.Видимост през нощта до 15 метра.Функция : 1. [Режим на гласово управление] При липса на звука на екрана на основния блок става черен.Когато бебето започва да плаче, на екрана автоматично ще светва и в него също 8 колыбельных.2. [Auto бод] Автоматичен сензор за осветление може точно да определи условията на осветление и автоматично превключва между дневен и нощен режим.Видимост до 15 фута нощем.3. [Многофункционално използване на] Фотоапаратът е снабден с функции за контрол на температурата и влажността, за да знаеш, удобно ли е и безопасно ли е вашето дете.4. [Двупосочна аудио] Функция high definition clear two way audios прави двата края на повикване ясни, като че ли вие и вашето дете сте в една и съща стая, дава добър опит в използването.5. [Safe Reliable] Прилагането на технологии скачаща честота и цифрово криптиране за осигуряване на безопасни и надеждни връзки.Портативно родителско устройство може да се носи с себе си.Как да използвате : свързване на монитор, и на монитора може да започне да работи, когато тя е напълно заредена.За други операции, моля, следвайте инструкциямспецификация : Тип на продукта : Радионяняматериал : ABS, PC, електронни КомпонентыДисплей : 4.3 дюймаразрешение фотоапарат : 1280 x 720ртрансмиссионное разстояние : Approx. 300m / 328.1 yd(отворено пространство)на Батерията на дисплея : 3.7 V литиево-йонна батерия (идва с вградена батерия)Капацитет на дисплея : 2300 мачподдержка функции : Температура будилник, Алармен часовник плач Lullaby (8 песни), Напомняне за хранене, Нощен режим (автоматично регулиране) Списък на пакетите : 1 x Baby Monitor1 x дистанционно управление дисплеем1 x Ръководство потребител2 x Адаптер питания1 x ПИН-кода на картата.

Основни характеристики

Item Type:
Baby Monitor
Material:
ABS, PC, Electronic Components
Display:
4.3 Inches
Camera Resolution:
1280 x 720p
Transmission Distance:
Approx. 300m / 328.1yd(Open Space)
Display Battery:
3.7V Lithium Battery (Shipped with Built in Battery)
Display Capacity:
2300mAh
Support Functions:
Temperature Alarm, Crying Alarm, Lullaby (8 Songs), Feeding Reminder, Night Mode (Automatic Adjustment)
Package List:
1 xBaby Monitor1 x Remote Display Control :
1 x User Manual :
2 x Power Adapter :
1 x Card Pin :

Подобни продукти в категория