• New
Куче Вивариума Топлинни Подложки, Новородено Самонагревающийся Мат Домашни Любимци Топло Котка Топлинна Мат с Топла Подплата за Дома(и)

Куче Вивариума Топлинни Подложки, Новородено Самонагревающийся Мат Домашни Любимци Топло Котка Топлинна Мат с Топла Подплата за

BGN 14.32
Брой продукти
Налично за поръчка

Нескользящая основа прави идеален за използване на плиточных, на паркет, бетон или други повърхности.Висококачествен плюш позволява на вашите домашни любимци да имат комфортен сън и им помага да запазят своя сън здрави.Оборудван с изолационни памук от фолио, теплоотражающий жило отразява топлината на тялото на вашия домашен любимец и го държи на топло.Електрическа възглавничка е лесен за пренасяне и се съхранява, тя може да се прилага на мека мебел, легла, котешки кучила, автомобили, кучешки къщички и легла.Самонагревающаяся на уплътнението може да се използва за машинно или ръчно пране, а също така може да се използва повторно.Функция : 1. Оборудван с изолационни памук от фолио, теплоотражающий жило отразява топлината на тялото на вашия домашен любимец и го държи на топло.2. Висококачествен плюш позволява на вашите домашни любимци да имат комфортен сън и им помага да се поддържа здравословен сън.3. Нескользящая основа прави идеален за използване на плочки, твърдо дърво, бетон или други повърхности.4. Пусковую площадка собственн-отопление може да се използва за миене на машина или миене на ръце, и могат да бъдат използвани.5. Електрическа възглавничка е лесен за пренасяне и се съхранява, тя може да се прилага на мека мебел, легла, котешки кучила, автомобили, кучешки къщички и легла.Параметри : Тип на продукта : PET топлинна МатМатериал : плюш Осъществяване списък : 1 х плюшен подушка1 х оловен фолио за Изолация памук Забележка : Допускат грешка в рамките на 2-3 см./0,8‑1,2 инча за ръчно измерване.

Основни характеристики

Item Type:
Pet Thermal Mat
Material:
Plush
Package List:
1 x Plush Pad :
1 x Tin Foil Insulation Cotton :
Please allow 2‑3cm/0.8‑1.2in error for manual measurement. :

Подобни продукти в категория