• New
Shanrya Vacuum Storage Bag, 9C Wearproof Compressed Storage Bag Sturdy with Double‑Layer Thick for Travel for Home(10080)

Shanrya Vacuum Storage Bag, 9C Wearproof Compressed Storage Bag Sturdy with Double‑Layer Thick for Travel for Home(10080)

BGN 16.96
Брой продукти
Налично за поръчка

Добър запечатване, благородна и множество двойна светкавица може да осигури ефект на компресия за всеки уплътнения.Ефективно съхранение, в пространството, в куфар, раница или кабинета е увеличена 3 пъти.Този пътен вакуум чанта е изработена от висококачествен и здрав материал, PET и PE, двупластова дебела чанта за съхранение, може да се използва повторно.Устойчив на абразия и здрав вакуум чанта за съхранение може да се използва за неопределено време, без това да повлияе на степента на вакуум.Можете да съхранявате всички видове предмети в дома и по време на пътуване, като дрехи, чаршафи, пердета, спално бельо, юргани, възглавници, завивки и възглавници.Функция : 1. Този пътен вакуум чанта е изработена от висококачествен и здрав материал, PET и PE, двупластова дебела чанта за съхранение, може да се използва повторно.2. Устойчив на абразия и здрав вакуум чанта за съхранение може да се използва за неопределено време, без това да повлияе на степента на вакуум.3. Добро запечатване, благородна и множество двойна светкавица може да осигури влияние щамповането за всеки запечатване.4. Ефективно съхранение, в пространството, в куфар, раница или кабинета е увеличена 3 пъти.5. Можете да съхранявате всички видове предмети в дома и по време на пътуване, като дрехи, чаршафи, завеси, спално бельо, одеяла, възглавници, завивки и възглавници.Спецификация : Тип на елемента : Вакуумна торба за храненияматериал : PET+пэприменяемые сценарий : Съхранение на дрехи, съхранение пътуване, за съхранение на грим, за съхранение кухня, Съхранение в спалнята, се депозира в банята и т.н. тема Диаметър на входящия въздух : 3.5 cm Bag Дебелина : 9 C Осъществяване списък : 10 x Вакуумно чанта за храненияпримечание : 1. Моля, позволете 0-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни характеристики

Item Type:
Vacuum Storage Bag
Material:
PET+PE
Applicable Scenarios:
Clothing Storage, Travel Storage, Makeup Storage, Kitchen Storage, Bedroom Storage, Bathroom Storage, Etc.
Air Inlet Thread Diameter:
3.5cm
Bag Thickness:
9C
Package List:
10 x Vacuum Storage Bag :
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория