• New
DXNXLLY Находчиви Фитнес Упражнения Находчиви Обръчи,2lb 8 Секции Подвижна и Регулируема според Размера На Дизайн, за да Отслабнете Бързо забавен Начин за тренировка, П?

DXNXLLY Находчиви Фитнес Упражнения Находчиви Обръчи,2lb 8 Секции Подвижна и Регулируема според Размера На Дизайн, за да Отслабнете

BGN 39.68
Брой продукти
Налично за поръчка

【Фитнес за отслабване】Разклащане фитнес пръстен може не само за намаляване на талията, но и масаж на кръста и много движения на крайниците по време на въртене, което ще бъде за изгаряне на мастните натрупвания, да предоставя фитнес ефект при намаляване на теглото, както и поддържане на бедрата и краката и културизъм ръце. 【Подвижна и регулируема дизайн】 : Тип монтаж Hoola Hoop се състои от 8 лесно снимаемых, но трайни и издръжлива секции.Можете да регулирате размер от 6 до 8 секции в съответствие с вашите изисквания към фигурата.Регулируеми размери са подходящи за различни хора и различни кръгове на талията. 【Висококачествена, здрава и удобна пяна】Нашия обръч за упражнения използва дебела висококачествена пяна EVA, която е безопасна, което прави въртенето на по-стабилни и удобни.Удебелена пяна може да предпази кръста и да се избегнат наранявания на кръста по време на тренировка. 【Лесно да носите със себе си】е светло претеглят обръч за упражнения, подвижни и лесно се монтира.Отличен за съхранение и удобно да се взема нашия фитнес обръч на детската площадка, на тревата, на парти, на крайбрежната ивица на плажа и така нататък. 【COMMIT TO BE FIT】са предназначени за това, за да ви помогне във вашата фитнес пътуване.Движение от хула-хупа допринася за циркулацията на кръвта.Еднакво тегло осигурява оптимална устойчивост, за подобряване на баланс и стойка на тялото. 100% Гаранция за качество, Ние се фокусираме върху предоставянето на висококачествени, безопасни и иновативни спортни съоръжения за хората.Забележка : Не използвайте обръч за упражнения преди и в продължение на 1 час след хранене Не носете спортен обръч на шията Бременни жени не може да се използва обвивка за упражнения Бъдете внимателни, за да не се докосват остри предмети Предимства на хавайският масаж-хупа : В сравнение с обичайните по-хупом можете да се изгарят повече калории.Масажни топки могат да стимулират стомаха, да помогне за облекчаване на запек и коригиране на стойката, е лесно да се създаде сексуален кръста!Лесно се обработва и контролира теглото на хавайският-хупа.Ефективно изгаряне на калории : Магнитна топка в хула-хупе може да стимулира стомаха и изгаря повече калории едновременно.Подобряване на стойката на тялото : Масаж hula-обръч, за да се стимулира мускулите на талията и имат ефект за стягане на бедрата, така че можете да подобрите стойката си Причини за запек : Масажен ефект за стомаха и корема се прави в движение на червата по-активен е Лесно да се разглобява : Ние предлагаме преносими инструменти, които са лесни за носене и може да се мести навсякъде План за упражнения : 1. 4-6 пъти на седмица 2. 2-3 група всеки път, 10-20 минути на група 3. Почивка в продължение на 10-20 минути между всяка група Опаковка : 1 х Hula-обръч.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория