• New
CBARFA Влагомер Вътрешен Термометър, Настолен Цифров Термометър с Наблюдение на Температурата и Влажността на въздуха, Прецизен Сензор за Влажност Стаен Термометър ?

CBARFA Влагомер Вътрешен Термометър, Настолен Цифров Термометър с Наблюдение на Температурата и Влажността на въздуха, Прецизен

BGN 11.76
Брой продукти
Налично за поръчка

Вътрешен и външен влагомер. ▲ [показател комфорт на въздуха ниво III] влагомер, маркирана с ниво на влажност може бързо да се посочи състоянието на сухо / удобен / влажен въздух от пръв поглед.Той е много подходящ за наблюдение на условията на живот и здраве на семействата. ▲ [прозрачен lcd дисплей, лесен за разчитане] термометър за влажност приема 3,34-инчов голям дисплей с течни кристали с чисти и тънка рамка, която да се чете лесно от всеки ъгъл и от всяко разстояние.В същото време неговата преносимост и ниско тегло, позволяват лесно да го носите със себе си навсякъде. ▲ [висока точност на бързо обновяване] цифров вътрешен термометър се обновява на всеки 10 секунди, за да ви предоставим последните актуализирани показания.Обхват на измерване широк, а диапазонът на измерване на температурата е 14,2 F~140 F (- 9,9 ℃ ~ 60 ℃), диапазон на влажност е 20% ~ 95%.Обхват точност на температурата е ± 1 ℃, а точността на влажност ± 3% RH. ▲ [три инсталация интелигентен дизайн] термометър за влажност на въздуха има различни варианти на монтаж : десктоп подкрепа, магнитна облегалка и паста.С помощта на самозалепващи се подложки и вграден магнит, можете да залепите или да го постави на всяко удобно за вас място.Термометър с контролирана температура и влажност на въздуха, вътрешна влагомер предвижда подходящ контрол на влажността за да се гарантира комфортен жизнено пространство.Това е важно за вашата кожа, дишане и други ползи за здравето.Забележка : 1. Когато влажността е от 30% до 69%, малка триъгълна стрелка все още показва на център "комфорт".2. Не поставяйте термометър и влагомер в среда с изключително високи или ниски температури, тъй като това може да доведе до увреждане на електронни компоненти и пластмаси.3. Ако искате да съхранявате устройството си в продължение на няколко месеца, извадете от него батериите.Индикатор за влажност на въздуха : Икона на комфорт в центъра на екрана ясно се посочва в домашна обстановка в съответствие с относителна влажност (RH).Суха (оранжево) : влажност по-малко от 30%.Комфорт (зелен) : влажност от 30% до 69%.Влажен (синьо) : влажност над 70% Технически данни : температурен Обхват : - 9.9 ℃ ~ 60 ℃ (14.2 ℃) F~140 F _BOS_ Диапазон на влажност : 20% ~ 95% от Размера на продукта (тегло) : 70 * 70 * 15 мм (65 г)Размер на LCD дисплея : 3.34 инча / 8.5 cm Accuracy : температура ± 1 ℃ влажност ± 3% RHUpdate скорост : 10 секунди Осъществяване Съдържание : 1 * влагомер, 1 * ръководство за потребителя, 1 * метална залепващи ленти, 2 * бутон CR2032 батерия.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория