• New
Контейнер нож да се избавите, в Екологично чист Здрава Кутия да се отървем нож за бръснене за премахване на острието Събира кутия за съхранение изваден нож(жълт)

Контейнер нож да се избавите, в Екологично чист Здрава Кутия да се отървем нож за бръснене за премахване на острието Събира кутия

BGN 10.79
Брой продукти
Налично за поръчка

Подходящ е както за домашна, така и за професионална употреба във фризьорски салон, основно се използва за съхранение на изваден нож.Добра конструкция на твърдост и среден размер, химическа устойчивост и лесна употреба, не е лесно да се нарани.Избягвайте надраскване и вторични травми, небрежно хвърлят използва нож, по-екологично чисто.Отвореният дизайн на капака, може плътно затваряне на капачката след употреба, за да се избегне загуба на острието при прехвърляне на кофи съда.Висококачествен пластмасов материал, нетоксичен, без мирис, вкус, добра температурна устойчивост.Функция : 1. Добър дизайн на твърдост и среден размер, химическа устойчивост и лесна употреба, не е лесно да се нарани.2. Избягвайте причиняване на надраскване и вторични травми, небрежно хвърлят използва нож, по-екологично чисто.3. Отвореният дизайн на капака, може плътно затваряне на капачката след употреба, за да се избегне загуба на острието при прехвърляне на кофи съда.4. Висококачествен пластмасов материал, нетоксичен, без мирис, вкус, добра температурна устойчивост.5. Подходящ е както за домашна, така и за професионална употреба във фризьорски салон, основно се използва за съхранение на отброшенного остриета.Спецификация : Тип елемент : Контейнер за отстраняване на лезвийматериал : пластмаса Осъществяване списък : 1 х Контейнер за отстраняване на ножове.

Основни характеристики

Item Type:
Disposal Blade Container
Material:
Plastic 
Package List:
1 x Disposal Blade Container :

Подобни продукти в категория