• New
Сферичен Буталото, Въглеродна стомана 10шт Преносим Пружинен Плунжерный Топката с Отточна Плунжером Комплект за Aldult за Скоби за механични устройства(M3*10(10ШТ))

Сферичен Буталото, Въглеродна стомана 10шт Преносим Пружинен Плунжерный Топката с Отточна Плунжером Комплект за Aldult за Скоби

BGN 53.68
Брой продукти
Налично за поръчка

【Силен и издръжлив】Тези топката плунжеры са изработени от въглеродна стомана, които са здрави, силни и издръжливи. 【Гаранция за обслужване на】Ние имаме професионален екип за обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за първи път. 【Лесна инсталация】Този пружинен плунжерный топката е лесен за инсталиране и лесен за използване.Те са отлични за осигуряване на налягане и точно позициониране. 【Широко приложение】Пружинен буталото широко се прилага и за механични устройства, скоби, прес-форми, автомати и т.н. 【Meed Your Needs】Има общо 10 броя химикалки и буталата в една и съща категория, които можете да използвате за много проекти.Произведени от въглеродна стомана, тези топката плунжеры са силни и трайни.Широко се прилага и за механични устройства, скоби, матрици, машини и т.н. Те са отлични за осигуряване на налягане и точно позициониране.Лесен за инсталиране и лесна за използване.Само в един комплект 10 броя кълбовидни буталата, които можете да използвате за много проекти.

Основни характеристики

Material:
Carbon steel
Type:
M3*6, M3*8, M3*10, M3*12 (Optional)
Quantity:
10pcs
Weight:
4g / 0.1oz (approx.)
Package list:
10 * Ball Plungers :

Подобни продукти в категория