• New
iCarCover е Подходящ. [Ford Mustang Mach 1] Пълен авто калъф е Водоустойчив всички сезони, всички сезони UV Слънцето Сняг Прашен буря с Устойчива Външна Външна Потребителска защи?

iCarCover е Подходящ. [Ford Mustang Mach 1] Пълен авто калъф е Водоустойчив всички сезони, всички сезони UV Слънцето Сняг Прашен

BGN 63.99
Брой продукти
Налично за поръчка

100% Водоустойчив и атмосферостойкий : Автомобилни седалките i Car Cover осигуряват защита през зимата и защита от градушка.Той е изработен от висококачествен материал и предпазва врата, огледало, броня от замръзване. 100% UV-защита от топлина и драскотини : UV-протектор и теплоотражающий слой, предотвратяват вътрешни и външни повреди.За разлика от пластмаса tarps, използването на неабразивного лесно памук прави колата пылезащитным. 100% Ветрозащитный и противоугонный : Направете от вашата автомобилна модел на защитени от вятъра и кражба с помощта на ултра силна колан, за да държи капака на място.100% Монтаж : изработен е от дебел слой микрофибър и е идеален за тези автомобили, като разнообразни превозни средства, стейшън вагон (истейт, купе, седан, автоматик, кабрио, спортни автомобили, спортен кабриолет и хечбек. 100% гаранция и допълнителни аксесоари : Идва с антенным пластир, втулками и висококачествена пластмасова чанта с цип за компактно съхранение.Размерът на автомобилния своята практика варира от малък, среден до голям, XL, XXL.Уверете се, че повърхността на колата е чиста и суха.Сгънете задните странични огледала.Капакът на колата на предната страна на колата.Закрепете капака на колата на предните бамперах.Издърпайте капака на колата на задната страна.Катарами на колан на замъка под пассажирскими врати.Здраво дръпна ленти надолу,за да затегнат колани.i Car Cover Premium Full Car Cover защитава вашия автомобил от всякакви метеорологични условия и елементи през цялата година.Построена е с допълнителна защита и трайност, този калъф е подходящ за всеки собственик на автомобил, който не иска да запази колата си чисти всяка сутрин.Уверете се, че повърхността на колата е чиста и суха, сгънете задните странични огледала, поставете автомобилна капака на предната страна на колата, защита на автомобилна капака в предната броня, защитете автомобилна капака на задните ремъци, катарами под пътническа врата, здраво затегнете колани.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория