• New
Hipcheer Кадифени Панделки Големи Панделки За Коса Детски Фиби За Коса-Аксесоари За Коса За Малки Момичета Детски Комплект от 4 (тъмно зелен)

Hipcheer Кадифени Панделки Големи Панделки За Коса Детски Фиби За Коса-Аксесоари За Коса За Малки Момичета Детски Комплект от

BGN 10.39
Брой продукти
Налично за поръчка

❤️ИДЕАЛНИЯТ ИЗБОР на РАЗМЕР - 4 красиви кадифени banta.Размер : 4 инча и 5,5 инча; Размер на заколок за коса от крокодилска кожа : 2 инча;. ❤️МАЧ С НАРЯДАМИ - Кадифе съответствие предлагат в класически стил, който добре се съчетава с голямо разнообразие от облекло. ❤️СИЛНИ СКОБИ - Кадифе, скоби за лък са били силни с добри зъбите на алигатора, за да ги задържи на място и да ги носите удобно.НЕ се притеснявайте за загуба на гъста или тънка коса от вашите момичета. ❤️Висококачествено КАДИФЕ плат-100% ръчно изработени от мека кадифена коса лука клипове за малко момиче, може да се използва за обличане на рокля за момичета. ❤️КУПИ С УВЕРЕНОСТ - ние искаме да са на 100% доволни от покупката си.Ако това не е така,можете да върнете поръчката за обратно парите си, когато и по някаква причина, например,за момичето това не се харесва на вашия домашен любимец или не харесва.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория