• New
Карта на света, Стенни стикер Приключение Чака - Карта Стенни Стикер - Горещ балон Детска Стенни Стикер Цитат Vinyl стикер (70 x 46)

Карта на света, Стенни стикер Приключение Чака - Карта Стенни Стикер - Горещ балон Детска Стенни Стикер Цитат Vinyl стикер (70

BGN 7.98
Брой продукти
Налично за поръчка

КАРТА СТЕННИ СТИКЕР - Размер на картината : 70"W x 46"H. ЛЕСНО да се ПРИЛАГА - наистина е лесно да се прилага върху стената,и той включва в себе си хартия с инструкции стъпка по стъпка, за да се улесни поставянето.ВИСОКО КАЧЕСТВО - Премиум мат, винил, специално проектирани за интериорен дизайн.Материал на най-доброто качество на пазара, и това съвсем не е евтин материал.БЕЗОПАСЕН ЗА ДЕЦА - нашите стикери са напълно нетоксични и не съдържат химикали,които могат да повлияят на вашето здраве.MADE IN USA е Създаден и поддържан от компанията Decalzone TM.ПРЕВЪРНЕТЕ ДОМА СИ В СВОЯ ДОМ-МЕЧТА с ЕДНО КЛИКВАНЕ на МИШКАТА И НАШАТА КРЕАТИВНОСТ И ОПИТ В ОБЛАСТТА на СТЕННИ СТИКЕРИ - Нашите самозалепващи етикети-това е един лесен и достъпен начин за разкрасяване всяка стая в дома си.Можете да добавите магически завършек на всяка гладка повърхност - стени, вратите, прозорците, комодам, рамам легла, огледални места и много други. - Високо качество на тези винилов ги прави подобни на това, както ако те дори са били изписани на стената, без да се притеснявате за това, да рисува по нея. - Етикети са напълно подвижни и не оставя никакви следи от употреба.Специално лепило позволява да стикер, без никакви проблеми, така че не си струва да се притеснявате за увреждане на стените.Ако харесвате нашите стикери, моля, не се колебайте да се провери други наши продукти в магазина ни и се разпространява свят!Нашите висококачествени стикери за стена : - Лесно се нанасят и отстраняват. - 100% безопасно за децата. - Най-доброто качество на пазара. - За поръчка направено директно за вас. - Направи и изпратен директно от САЩ.Вижте нашата цветова диаграма за голямо разнообразие от цветови възможности и безкрайни комбинации.Просто посочете желания цвят(ите) при извършване на резервацията.Ако имате нужда от стикер на стената в размер, който не са посочени тук, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние позволяваме това да се случи.Нашите стикери са с инструкции за нанасяне и видеороликом за бърза и лесна инсталация.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория