• New
Съвместимост с One Plus 9 Pro Портфейл с цип,2 в 1 на Магнитен сменяем защитен калъф, с 11 слотове за карти Портфейл Калъф(One Plus 9 Pro,кафяв)

Съвместимост с One Plus 9 Pro Портфейл с цип,2 в 1 на Магнитен сменяем защитен калъф, с 11 слотове за карти Портфейл Калъф(One

BGN 18.39
Брой продукти
Налично за поръчка

【2 в 1 подвижни портфейл клатч калъф】 е Съвместима само с One Plus 9 Pro .премиум ПУ кожена кесия клатч с подвижна вътрешна магнитна амортизационной задния капак. 【Силна магнитна бутон на Закопчалката】 Магнитна закопчалка Задръжте One Plus 9 Pro.Safty и силна магнитна бутон Уверете се, че вашият притежателя на карти остава затворена(скриване на пари и карти).Пълна защита на неприкосновеността на личния живот и много удобен за ежедневно носене. 【Перфектна защита на мобилен телефон】чанта-портфейл One Plus 9 Pro могат ефективно да защитите вашия екран, докато корпусът на телефона One Plus 9 Pro може да защитите своя телефон, като ви позволява да играят на сигурно.Забележка : Съвместими само с One Plus 9 Pro. 【Точни деколтета, супер чантата си стил】Дизайн за One Plus 9 Pro Осигурява бърз достъп до всички докосване на бутоните за управление, функции и портове , свързване, регулиране на силата на звука или включване/выключению и правене на снимки или видеоклипове, Забележка : трябва да се свали задния капак за безжично зареждане. 【Мощна магнитна делото】Когато поставите калъф за телефон One Plus 9 Pro магнитна заден капак, той ще бъде стабилно фиксиране,но доста лесно отсоединяется, и магнита няма да повлияе на използването на мобилни телефони, кредитни карти и така нататък.Той може да успее в процеса на усвояване на удари и съпротивата на повреди от случайни капки. _BOS_ Бърза и лесна инсталация в чантата си Snap-on/out,амортизация на удара и падането на Здрава защита, тази капачка фолио успешно абсорбира удар и да издържа на повреди от случайни капки.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория