• New
Средство за премахване на косми от домашни животни,Четка за кърпичка,за многократна употреба Инструмент за премахване на косми от котки и кучета с Двустранно усво?

Средство за премахване на косми от домашни животни,Четка за кърпичка,за многократна употреба Инструмент за премахване на косми

BGN 11.99
Брой продукти
Налично за поръчка

средство за премахване на косми от домашни любимци за дивана _BOS_ с самоочищающейся основа, двустранен четка за власинките Премахва козината на кучето котка с дрехи, мебели, кола Set-Travel Size Included How to Use the Pet Hair Remover Brush1. Моля, отделете бялата стрелка в горната част на дръжката на четката, преди да използвате този продукт.Двигайте ръка в посока бялата стрелка по време на употреба на този продукт.Не мърдай назад.Движение в погрешна посока ще направи този продукт неефективно.2. Когато четка напълно покрити, потапя го вътре в основата, тя ще бъде чиста и готова за улов на повече коса, когато сте извадете четка от основаването си.3. Когато основата е попълнено, просто свалете капачката и вытряхните съдържанието в кофата за боклук.Четка за отстраняване на косми от домашни животни идеален за дрехи, тапицерии, мека мебел, килими, спално бельо, възглавници, платове, легла, дрехи, столчета за автомобил Пакет четка за отстраняване на косми от домашни любимци включва в себе си един размер за пътуване Brush One Стандартен размер Brush One Самоочищающаяся база.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория