• New
HEJUN Пикник Одеало Водоустойчив Sandproof,Много Голям 79x 79 Открит Одеяло 3 Слоя за Удобна Сгъваема Подложка Плажен Подложка за Пътуване На Открито на Тревата Парк Детска ?

HEJUN Пикник Одеало Водоустойчив Sandproof,Много Голям 79x 79 Открит Одеяло 3 Слоя за Удобна Сгъваема Подложка Плажен Подложка

BGN 57.92
Брой продукти
Налично за поръчка

???????????????????????? ???????????????????? & ???????????????????????????????????????????? : ГОЛЕМИ ОДЕЯЛА ЗА ПИКНИК Водонепроницаемое Външно Одеяло измерва 79" x 79", когато е открито, но само 16" x 5" при намалена формата на тежат само 2,6 кг.Нашето улично одеяло може да седи на 4-6 възрастни и да лежи на 3-4 възрастни.Подходящ е за вашата семейна среща,на къмпинг, на открито,концерти на открито,на плажа на къмпинг,разходки,партита с вратата на багажника,дори за вашата йога или на вашето бебе,детски дейности на закрито. ???????????????????? ???? ???????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? : Изработен е от 3 слоя висококачествена материал (мека кърпа 140 GSM отгоре, водоустойчив PEVA отзад, и избраният гъба пяна 4mm в средата),по-дебела конструкция прави циновку пикник не е лесно да се сдутой далеч,и може да попречи на вода или роса от проникне до края.Нашия водоустойчив много голяма подложка за пикник многофункциональен по всяко време на годината.Топло през зимата и хладно през лятото. ???????????????????????????????????????????? ???????????? ???????????????????? ???????????????????? : Одеало за пикник на открито е напълно водонепроницаемо и пескостойко.Това е туристическа одеяло осигурява отлична защита от трева, пясък, кал и камъни.Лесно можете да се отърси от пясък/трева.Водонепроницаемое одеяло за пикник предотвратява промокание на влажни тревни площи или повърхности. ???????????????????? ???????? ???????????????????? : Одеало за пикник на открито можете лесно се разклаща и избърсване на мръсотия, кал, мокра трева, това одеяло за пикник, може да се пере в машина, но е препоръчително ръчно пране. ???????????????????????????????? ???????????????? : Заедно с 1*чанта за съхранение и 1 *ръчно изземване този мат ще се превърне в чудесен подарък за всяко време на годината.Ние ви обещаваме да ви предложим 100% висококачествено одеало за пикник на открито и ще ви даде доживотна гаранция на всички проблеми.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория