• New
EKDJKK-Високи Купички За кучета Регулируема Повишени Купа За Кучета, Преносими Малки Животни в Купички За кучета са Подвижни(размер:Единичен Купата Бяла)

EKDJKK-Високи Купички За кучета Регулируема Повишени Купа За Кучета, Преносими Малки Животни в Купички За кучета са Подвижни(размер:Единичен

BGN 15.19
Брой продукти
Налично за поръчка

✅ Сплит-дизайн : Регулируем мултифункционален купа за домашни любимци сплит-дизайн, лесно почистване. ✅ Наклон на тялото : Регулируем мултифункционален купа за домашни любимци, наклона на тялото на чашата, за защита на шийния отдел на гръбначния стълб домашен любимец. ✅ Регулиране на трета предаване : Регулирайте височината и ъгъла на наклона в съответствие с вида на физиката на домашен любимец. ✅ Една купа многофункционална : влажна и суха, може да се използва за приготвяне на чашата за вода също може да се използва за приготвяне на купата за хранене. ✅ Нескользящая хастар : Свободна нескользящая тампон, предотвращающая бъдат изядени от повърхността, на нестабилност.Предотвратите падането и да се пазят пода чист.Сплит-дизайн : Регулируем мултифункционален купа за домашни любимци сплит-дизайн, лесно почистване.Наклон на тялото : Регулируем мултифункционален купа за домашни любимци, наклона на тялото на чашата, за защита на шийния отдел на гръбначния стълб домашен любимец.Регулиране на трета предаване : Регулирайте височината и ъгъла на наклона в съответствие с вида на физиката на домашен любимец.Една купа многофункционална : влажна и суха, може да се използва за производство на чашата с вода, и може да бъде използвана за производство на храни купи.нескользящая хастар : свободна нескользящая тампон, предотвращающая яденето на съпротива, на нестабилност.Предотвратите падането и да се пазят пода чист.Технически характеристики : Материал : ABSColor : White Type : A(Single bowl white),B(double bowl white)Размер : (около)Двойна купа : 44x17cm x6.7/17.2 inch (Wx H)Една купа : 27x16cm x6.3/10.6 inch (Wx H)на Помещение включва : 1 бр. Bowls Note : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.2. Моля, позволете 0.5-2 см разлики от ръчно измерване.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория