• New
Водоустойчив Анти-Преминаващ мерки и Теглилки, Силен и Теглилки Невидим Лигав Представител с Четка, Запълва, Герметизирует и Спира Ремонт на Течове на Покрива и въ?

Водоустойчив Анти-Преминаващ мерки и Теглилки, Силен и Теглилки Невидим Лигав Представител с Четка, Запълва, Герметизирует и Спира

BGN 64.64
Брой продукти
Налично за поръчка

【Иновативен обвързващи мерки и теглилки】Супер обвързващи мерки и теглилки-това е иновативен лак, който ефективно герметизирует и възстановява повредени повърхности. 【Ремонт на счупени повърхността мигновено】Стягане и могат да се прилагат върху влажна повърхност с висока якост на свързване.Не нараня повърхността и няма да доведе до замърсяване. 【Ефективен водоустойчив】rubber Seal sealant coating spray - това е вашият бърз и лесен начин за нанасяне, запечатване, защита водоустойчив уплътнител и да се предотврати изтичане на информация!След изсъхване може да се прилага на всеки цвят. 【Висока температура и ниска температура устойчиви】Този мощен мерки и теглилки няма да се изкриви или да се стича при висока температура през лятото.Не се напуква и не се бели в студена зима. 【Широко приложение】За всички строителни материали, включително и теракот, тухла, бетон, дърво, метал и т.н., идеален за ремонт на стени, тавани, тоалетни, тръби, покриви, первази и много други.Функция : Това е лак на водна основа, който се поддава на цвят и може да се използва за хидроизолация на най-различни повърхности.Супер силен спрей издаване на облигации водоустойчивый за изсипват вода през пукнатините на стената, крышу0. Водоустойчив Силен Лак Паста Плочка Капан Ремонт Лепило Баня.Прозрачна, водоустойчива тежкотоварни филм на формиране.Технически характеристики : Вид на течността : паста за Боя, фолио, цвят : прозрачен нето Съдържание : 30 гр., 100 грама, 300 грама Цвят : прозрачен Особености : гидроизоляционный представител Пакетът включва : 1 бр Водоустойчив анти-изтичане на агент 1 бр Четка за Употреба : 1. Почистете основната повърхност пред сградата, за да се уверите, че базовата повърхност е суха и свободна от замърсявания.Ако има пукнатини (над 2 мм), се препоръчва първо да поправите уплотнителем, а след това да използвате водостойкое средство. 2.Почистете продукт с четка директно върху повърхността на керамични плочки, подови плочки, стенни плочки, цимент и т.н. Изчакайте, докато продуктът прониква в основен курс.След няколко минути, когато на повърхността не остане течност, почистете с четка два-три пъти, за да засили ефекта.Водоустойчив слой може да се формира след излекувана в рамките на 24-48 часа и е водоустойчив слой ще бъде по-силна с забавено време.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория