• New
Fishlor Взаимозаменяеми Чучур, 3 Комплект за Подмяна на Газ Бутилката Резервоар за Чучур на Кутията Комплект Градинска Индустриално Оборудване Резервоарът Инструмен?

Fishlor Взаимозаменяеми Чучур, 3 Комплект за Подмяна на Газ Бутилката Резервоар за Чучур на Кутията Комплект Градинска Индустриално

BGN 8.95
Брой продукти
Налично за поръчка

Преносим комплект носа е изработен от качествена пластмаса, добра здравина и издръжливост.Този преносим комплект чучура и капачки ще ви помогне лесно да обновите старите банки, не ломаясь и не тегли им.Пробковый капачка се използва като капачка за носа, а също и работи като корк.Използвайте този горивния улей за пълнене на косачки косачки за тревни площи и подстригване, а също и за други нужди горивни кутии.Широко се използва на много горивни кофи за зареждане на промишлено оборудване, зареждане с гориво на градинска техника, зареждане на автомобили и др Характеристики : Преносим комплект носа е изработен от качествена пластмаса, добра здравина и издръжливост.Този преносим комплект чучура и капачки ще ви помогне лесно да обновите старите банки, не ломаясь и не тегли им.Пробковый капачка се използва като капачка за носа, а също и работи като корк.Използвайте този горивния улей за пълнене на косачки косачки за тревни площи и подстригване, а също и за други нужди горивни кутии.Широко се използва на много горивни кофи за зареждане на промишлено оборудване, зареждане с гориво на градинска техника, зареждане на автомобили и т.н. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : ABS Цвят : е показано като образ Брой : 3 комплекта е Подходящ за с контейнер, Капацитет : 1 л Дължина на чучура : 17 см/6.69 инча(1л) Тегло : прибл. 68g~150g/2.4 oz~5.29 oz Списъка с пакети : 3 x бял гъвкав чучур 3 x chiclet уплътнението 3 x чучур на кутията 3 x чучур тапата капачката 3 x Вентилационна капак Забележка : 1. Моля, изчакайте 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване, благодаря за разбирането. 2. Цвят на продукта може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори не е калибриран еднакво.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория