• New
Помпа за изпомпване на велосипедни гуми Thinvik CO2-Съвместим с изолирана облицовки клапан Presta & Schrader. Преносими Велосипедни инструменти на CO2 Надуваеми Гуми Комплекти ?

Помпа за изпомпване на велосипедни гуми Thinvik CO2-Съвместим с изолирана облицовки клапан Presta & Schrader. Преносими Велосипедни

BGN 10.39
Брой продукти
Налично за поръчка

【Защитен и сигурен 】Надуване на CO2 е изработена от висококачествена алуминиева сплав с ЦПУ с трайни и точни детайли, който е построен до последната, така че можете да имате по-безопасно и приятно пътуване. Гумена втулка EVA Foam (само за касети 16g) в пакет - няма замразени отпечатъци при работа.Забележка : след Като CO2 ще бъдат освободени, касета и корона инфлятора ще стане много студено, затова си струва да се използва изолационен ръкав(включително) за защита на вашите ръце. 【Съвместимост с】CO2 Inflator fit Presta & Schrader valve-връзка без течове Надуваема глава е предназначена за всякакъв размер "резба" на CO2 касети (12g, 16g, 20g & 25g)(не е съвместим с удлинителями клапани. ). 【Бърза инфлация】Велосипеден Co2-гумата помпа възгордява спущенную шина за секунди и без особени усилия.Работа на лоста за управление регулира скоростта на изпускане на CO2, за да контролира инфлацията.Двойна корона на вентила се побира в вентили Presta & Schrader, без да се налага превключване на вентила. 【Компактен и лек】Малък, компактен и лек-касети на CO2 по-малко и по-лесно ръчни помпи, лесно се поставят в седельную чанта или джоб джърси. 【Важна забележка】Използването на неотговарящи на CO2 касети с потенциално с лошо качество резьбами и тюлени може потенциално да навреди на главата инфлятора на CO2 и по този начин "да се провали", когато е най-необходимо!.Набор от инфляторов на Co2 (Co2 Cartridges x Co2 Inflator/ insulate sleeve) - това е нов стандарт резьбового на патрона на CO2, който е подходящ, за да се качи на твърди планински маршрути или нужда от бързи налягане на въздуха по време на състезания, в преследването.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория