• New
R. Y. TOYS Fidget Toy for Adults/Teens/Boys/Girls,Magic Cube,Пъзел, Brain Teasers for Adults,Cylinder Rotate&Slide Logic Toy,Gift for Kids Child(8Colors:4Layers+8Layers)

R. Y. TOYS Fidget Toy for Adults/Teens/Boys/Girls,Magic Cube,Пъзел, Brain Teasers for Adults,Cylinder Rotate&Slide Logic Toy,Gift

BGN 13.59
Брой продукти
Налично за поръчка

【 Използването на 】Не само играчка, логическа,но и въртящата слайд пъзел игра.Това е комбинация вълшебен куба и пъзели,парчетата могат да се върти на ляво и на дясно около оста, а също така да се плъзга нагоре и надолу.Можете да създадете различни модели или възстановяване на излезлите от строя парчета пъзел в първоначалното си състояние, слой след слой,като запазва тяхната къща, премахване на стреса, отглеждайки нашето семейство търпение,тренируя мозъка,тренируя пръстите си, играейки на пътуване или като им на децата или на възрастните хора в подарък. 【Как се играе】Когато не може да се възстанови първоначалното състояние, можете да дръпнете парчета от пъзел, един след друг и да ги върне на мястото си.В случай, че парчета от пъзел, случайно ще попаднат и выскочат, лесно можете да натиснете на тяхно място. 【Напомняне】Можете да запазите нашия продукт хоризонтално в ръка, а след това лесно се плъзгат или да завъртите на парче от пъзела с пръст.Защото всяко парче от пъзела може да бъде много гладко се плъзга нагоре и надолу, а също и да се върти наляво и надясно.Тъй като движението между парчета пъзел е много по-гладко, след докосване до продукт сблъсък между парчета от пъзела ще издава ясен и приятен звук, който може да направи хората по-решителни в преодоляване на трудностите. 【Стил】Всяка пъзел 3 D cube съдържа 8 цветни подвижни части. 1 х 4 слоя + 1 х 8 слоя. 【Нетоксичен,от висок клас,безопасно】Всички продукти имат различни международни сертификати за качество и безопасност на детските играчки.Той е малък и портативен, така че можете да го вземете със себе си навсякъде.Ами същото,почни да хвърлят предизвикателство!Изберете го,не се колебайте.Това не е само логически пъзел,но и въртящи се слайд-игри.Техните подвижни части на всеки слой могат не само да се върти наляво и надясно по оста,но и да се движите нагоре и надолу с интервал.Те използват празното пространство, създадено на липсващата фигура, за стратегически движения.Те могат да се справят с предложените от пъзела и да създадете свои собствени цветни рисунки.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория