• New
JEEMOO Car Air Purifier 4-in-1 True HEPA, Въглероден Филтър за Пречистване на Въздуха за Кола и Спални, Филтри за Миризма, прах, Полени, Дим, Пърхот от домашни животни, Ниско Ниво на Шу?

JEEMOO Car Air Purifier 4-in-1 True HEPA, Въглероден Филтър за Пречистване на Въздуха за Кола и Спални, Филтри за Миризма, прах,

BGN 19.99
Брой продукти
Налично за поръчка

【Мощен филтър HEPA】Почистете вашия личен въздух от 99,97% прах, цветен прашец, пърхот от домашни животни, дим и миризми, и да помогне за облекчаване на алергии, е подходящ за всякакви работни маси, плотове, автомобили.Етап 1 : предварителен филтър с активен въглен; Етап 2 : истински HEPA-филтър; Етап 3 : 3 мм хлопчатобумажный филтър с активен въглен; Етап 4 : гидрофобный филтър. 【Два режима на почистване】Регулиране на ниско, средно ниво в зависимост от качеството на въздуха на вашия автомобил.А пълно зареждане позволява да се използват от 13 часа в нисък режим и 9 часа средно режим, което е достатъчно за цял ден пътуване с кола. 【Ниско ниво на шума 2. Две скорости на вентилатора : режим за спестяване на енергия и бърз режим на почистване; 3. Тиха операционна система и 9-13 часа дълъг живот на батерията; 4. Почистете въздух на вашия автомобил 2-3 пъти на час; 5. Затрогващ подарък, за да покажат своята загриженост за вашите семейства и приятели.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория