• New
SSYY 2 бр. Автоматична Телескопична Лента за Тялото Преносима богат на функции за Измерване на Лента За Тялото плъзгаща Се Линийка Инструмент Самозатягивающаяся Изм?

SSYY 2 бр. Автоматична Телескопична Лента за Тялото Преносима богат на функции за Измерване на Лента За Тялото плъзгаща Се Линийка

BGN 14.87
Брой продукти
Налично за поръчка

[ BODY MEASURETAPE ] Измерва всяка част на тялото : ръка, коляно, хайвер, гърдите, талията, бедрата и много други, мерки дължина до 60 инча (150 см), тъй като камерата измерване на лента с ширина 2 инча, ние ще започнем с измерване на 2 инча/ 5 см,за да се опрости процеса на измерване. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] измерване на лента за измерване на тялото сгъваем и има щифт, фиксирующийся на място, така че можете да намерите много лесен за употреба само с една ръка, и тази особеност я прави превъзходна точност. [ФУНКЦИЯ за ПРИБИРАНЕ БУТОНИ и ЗАКЛЮЧВАНЕ на ЗАКРЕПВАНЕ ] за получаване на най-точна и плътни показания болт се фиксира на място, и можете да го запишем, за да получите най-добри измерения.Функция за прибиране и заключване на бутоните предоставя съответното измерване и изключителна точност. [ПРИЛАГАНЕТО на]Този вид мярка за тяло е с големи и ясни етикети като в инчове, така и в сантиметри.Те са отлични за шивач, шиене, ръчна изработка, измерване на тялото и много други. [ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ ]2 бр измерване на лента за тялото, която широко се използва в дома, в училище, занаят, пошиве дрехи, фитнес, измерението на тялото.Това е идеален подарък.Specifications Material : ABS+Glass Fiber Series : Измерване на tape Standard : mm Length Of Tape Measure : 150 cm/59 inch Package Съдържание : Самозатягивающаяся измерване на лента x 2 NOTEDue за ръчни измервания, моля позволявайте на малки отклонения на измерване.Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория