• New
Акрил Модел, Прозрачен, Покрит с Крафт Хартия Кожени Шаблони Кожен Портфейл Модел за Чантата

Акрил Модел, Прозрачен, Покрит с Крафт Хартия Кожени Шаблони Кожен Портфейл Модел за Чантата

BGN 9.91
Брой продукти
Налично за поръчка

Кожена модел е покрит с крафт хартия, за избягване на сблъсъци и надраскване при транспортиране.Акрил модел е прозрачен и ясен, лесно се поддържа и може да се използва в продължение на дълго време.Акрил модел е здрав прозрачен инструмент за прецизно рязане, много удобен за рязане на кожени модели.Можете да използвате този модел, да се направи една малка кесия за монети или портфейл, който е специален подарък за вашите приятели.Продуктът е произведен от висококачествен акрил материал, устойчив на дълъг живот.Функция : 1. Продуктът е произведен от висококачествен акрил материал, издръжлив на по-дълъг експлоатационен живот 2. Акрил модел е прозрачен и ясен, лесно се поддържа и може да се използва в продължение на дълго время3. Акрил модел е здрав прозрачен инструмент за прецизно рязане, много удобен за рязане на кожени узоров4. Кожена модел е покрит с крафт хартия, за избягване на сблъсъци и драскотини по време на транспортировки5. Можете да използвате този модел, за да направите в една малка кесия за монети или портфейл, който е специален подарък за вашите друзейспецификация : Тип елемент : Акрил Template Material : acrylicфункция : Шаблон може да се използва за направата на по-малки монети purse Hardware Линк : Snap fastener Finished Стил : Монета purse Material Описание : прибл. 2,5 см / 1 инч(само за справка)Препоръки за употреба : 1. Твърда кожата, като например растителни, се препоръчва да се режат с шило по линия на фигурата или директно кожен нож.2. За някои кожи, обработени със специални занаяти, кора не могат да бъдат маркирани с шило, затова трябва да се реже сребърни нюанси на пера.Списък с пакети : 3 x Акрилна шаблон.

Основни характеристики

Item Type:
Acrylic Template
Material:
Acrylic
Function:
The template can be used to make small coin purse
Hardware Reference:
Snap fastener
Finished Style:
Coin purse
Material Description:
Approx. 2.5cm / 1in(for reference only)
Suggestions for Use:
1. Hard leather, such as vegetable leather, is recommended to be cut with an awl along the pattern line, or directly cut with a leather knife. :
2. For some leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with silver refill pen strokes. :
Package List:
3 x Acrylic Template :

Подобни продукти в категория