• New
Probiotic Sensitive Skin Organic Shampoo – Raw Probiotic Soapberry Formula (pH Balanced) за суха коса, пърхот и сърбеж на кожата на главата – Диви растения, подбрани за екзема, псориазис и пърхот (лемонгр?

Probiotic Sensitive Skin Organic Shampoo – Raw Probiotic Soapberry Formula (pH Balanced) за суха коса, пърхот и сърбеж на кожата

BGN 99.96
Брой продукти
Налично за поръчка

????СПЕСТЯВАНЕ на ПАРИ : Ако сравните стойността на една унция за нашите стандартни бутилки 9 грама и това контейнер 128 грама, можете да спестите до 59%, купуват в насипно състояние (да не говорим за всичко пластмаса, която вие спестявате)!Освен това, този галон идва с помпа за лесно използване в душата. ????SOAPBERRY MAGIC HAIR - трябва да Възстановите естественото здраве и блясък на косата с помощта на хранителна, естествена пяна soapberry.Този шампоан с пробиотиками от Nature Sustained съдържа пяна на майката-природа "сапонин", което го прави противоалергичен, балансирани за рН и нежна. ????КАТО kombucha ЗА ВАШАТА КОЖА на ГЛАВАТА - се влива със силните веганских пробиотиках, създадени от ферментирали диви събрани плодове и растения, този мощен шампоан без сулфати намалява эритему на кожата на главата, сърбеж, затлъстяване и броя на дрождите Malassezia на кожата на главата, като по този начин намаляване на пърхот. във формулата на нашия жестоки шампоан за коса подкрепа и успокоение сърбеж суха кожа на скалпа, изтощена коса, екзема, псориазис и пърхот.Този шампоан за пърхот beyond organic гордо съдържа само диворастящи растения, плодове, вода и пробиотици.А най-добрата част?Ние напълно сертифицирани, без насилие!.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория