• New
Безжична Ротационен Инструмент - 47 бр. Захранващ блок Въртящ се Набор от инструменти, включително 30 бр. Диамантени Разменяйте, 3 платна за многократна употреба Набо?

Безжична Ротационен Инструмент - 47 бр. Захранващ блок Въртящ се Набор от инструменти, включително 30 бр. Диамантени Разменяйте,

BGN 12.79
Брой продукти
Налично за поръчка

Поставете малко до края и се уверете, че той сигурно място, преди да се пристъпи към работа (✉ Ако си комплект се предлага непълна - липсва някакви подробности, моля, изпратете съобщение и се връщайте към нас! 47 твърди и сменяеми дюзи, които са идеални за сложна обработка на дървесина, гравиране, заточване, шлифоване, полиране, шлайфане или DIY на дърво, пластмаса, плочки, стъкло, камък, бижута и метали.Включително твърди и пълен набор от диамантени чеп от 30 части и всички части за шлифоване и полиране на ноктите. 5000 об / мин скорост до 15 000 об / мин, което прави вашето произведение на изкуството САМ най-лесното нещо в света!Мощност са достатъчни, за да завърши работата си в режим нон-стоп.Преносим с трайни и екологично чисти вградени литиево-ионными батерии, които нека да се налага да се занимавам с загроможденными кабелите, а така също спестяват от сметки на замяна на сухи елементи на всеки две седмици.Чудесно както за дома, така и за пътуване.Споделя една цангу 1/8 инча, което позволява лесно прехвърляне на една планина, от друга.Всички части са добре съхранявани в 3 твърди и отделни пластмасови кутии, след това в компактен контейнер, повече няма пръснати битове.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория