• New
Brightech LightView Pro Flex 2 in 1: 2.25 x Лупа с ярка led светлина - Увеличительная стъклена лампа с поставка и щипка за четене, рисуване, шиене и игла форма занаяти, пъзели и любители ?

Brightech LightView Pro Flex 2 in 1: 2.25 x Лупа с ярка led светлина - Увеличительная стъклена лампа с поставка и щипка за четене,

BGN 11.99
Брой продукти
Налично за поръчка

ЯСНОТА s, защото 3-инчов обектив е изработен от настоящия диоптрийного стъкло, за разлика от евтини лещи от пластмаса/акрил, които запотевают.Нещата са в центъра на вниманието от около 8 инча.Най-ДОБРЕ ЗА КОМФОРТА на : ПОЛУЧИТЕ t-образна форма на върха на обектива, за да можете да се насладите на комфорта при близка работа.Преглед : "Твърдо и тежко, това е основата на повече от достатъчно, за да лампа стабилна в всяко положение, в което е инсталиран". -светлината ми позволява да видите истинските цветове. (Това е благодарение на 6000 K на дневна светлина-цвят на студена бяла светлина - не жълта светлина.) - Спасяването на човешки живот, когато шевовете отшумяват. - Под стъкло достатъчно място за запояване. -Истински помощник за стари очи и много малко електроника. Прочетете коментарите!. 20-ГОДИШЕН ЖИВОТ на ЯРКИ led светлини t деформира с течение на времето или топло, а също така са устойчиви на надраскване.По този начин, той трае по-дълго, отколкото евтини акрилни/пластмасови лещи, които лесно се деформират при нагряване и царапаются, изискващи замяна в кратък срок.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория