• New
Tragos Original Game for krasimira lambova - Relatable Hilarious Cultural Spanglish Card Game - Подарък за възрастни, студенти, семейства и партийни любимци - Juegos De Mesa para Adultos (Tragos Original)

Tragos Original Game for krasimira lambova - Relatable Hilarious Cultural Spanglish Card Game - Подарък за възрастни, студенти,

BGN 18.39
Брой продукти
Налично за поръчка

???ЗАБАВНА ИГРА ЗА ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИ : Направена латиноамериканцами за латиноамериканци, нашата игра е на английски език, ще ви накара да се смея с вашите приятели, първичната (братовчеди) и останалата част от семейството!???ИДЕАЛНА ИГРА ЗА ВСИЧКИ ПОВОДИ : идеална игра за партита за студенти, студени слот нощувки, рождени дни, семейни събирания и празници като Хелоуин, Ден на благодарността, Коледа и т.н.????НАУЧЕТЕ КАК се ИГРАЕ БЪРЗО : вземете картата на своя ход, следвайте нейните инструкции и се повтаря!Картите ще ви накарат да се смее, да танцува, да пее, да се смели, и много повече!. ????ДЪЛГОТРАЙНИ ВОДОУСТОЙЧИВИ КАРТИ : Лесен за почистване, устойчив материал, издържа на купоните в колеж/общежитието и деца!. ????????????????СЕМЕЙСТВО ПРИЯТЕЛСКИ : поддържайте усмивката на лицата на всички : поколението , Генерал X, Millennials и Генерал Z. Нашите двуезична игри с карти са предназначени за играчи, 21+, но в тях може да се играе от всички възрастови групи, промяна на напитки, сокове, безалкохолни напитки, коктейли, кафе и т.н. ✏️ ДВУЕЗИЧНА : игри Tragos е лесно да се разширяват с помощта на английските и на испанските пакети. ????МУЛТИКУЛТУРЕН СЪДЪРЖАНИЕ : Няма значение от къде сте родом в Латинска Америка, ако си израснал латиноамериканцем, тези карти релятивны.Издание : Tragos Original.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория