• New
Дървени Върховете Играчки: Цветни Боядисани Дървени Жироскопи Играчка 12шт Деца Новост Дървени Жироскопи Играчка Развитие на Детето Играчка за Деца Партия Полза Ч?

Дървени Върховете Играчки: Цветни Боядисани Дървени Жироскопи Играчка 12шт Деца Новост Дървени Жироскопи Играчка Развитие на Детето

BGN 7.27
Брой продукти
Налично за поръчка

Изработен е от висококачествен дървен материал, е безопасна, устойчива и не е лесно да се е деформирал.Ярък цвят и модел го правят популярен сред деца и възрастни.Колоритен дизайн е уникален и ярък, че много добре привлича вниманието на децата.Изработен е от висококачествен дървен материал за продължителна употреба.С помощта на един прост метод на прилагане, той може лесно да донесе повече удоволствие на детето си.- приятелска боя, не се безпокоя и малки по размер за лесно съхранение.Много добре може да помогне на децата да намалят стреса и да има добро настроение.Помогнете на децата да развиват познавателните способности и координацията на ръцете и очите.Бързото въртене може да покаже на децата различни визуални ефекти и детска визуално - моторна координация.Стимулируйте творчеството на децата.Описание Дървени върховете Играчки : Цветни боядисани Дървени жироскопи Играчка 12шт Деца Новост Дървени Жироскопи Играчка Развитие на Детето играчка за деца Партия Полза Чанта за Пълнители Награда Характеристики - Размер : 1. 77x1. 57x1. 57inch.- Цвят : Случаен.- Материал : Дърво.Пакетът включва 12 x потници.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория