• New
Винил е нож с две остриета Два разреза в едно с 4 распорными барабани PTFE Покритие Защитно фолио за Рязане Нож за Рязане на винил средната лента и оцветяването на авт?

Винил е нож с две остриета Два разреза в едно с 4 распорными барабани PTFE Покритие Защитно фолио за Рязане Нож за Рязане на винил

BGN 24.79
Брой продукти
Налично за поръчка

Винил нож Комплектът включва 1 бр. държач на режещия нож, 4 комплекта распорных щифтове, 5 бр. Нож с две остриета предвижда паралелна ряз при производството на знаци, което улеснява клон на две ленти от подложка за един разрез.Комплектът съдържа защитен нож Twin с 4 различни подложки за рязане с ширина 16 мм, 25 мм и 35 мм и 45 мм, за да си 1 нож имаше 4 различни ширини.Само 1 комплект "контролирано нож с дистанционными барабани с различна дължина" да реши проблема за успоредни разрези и на различни ширини, можете свободно да изберете разстоянието на рязане в съответствие с вашата кандидатура, голяма икономия на вашите пари.Прячущееся острието на бръснач вътре защитен нож е сменен, идва с 10 резервни остриета за навременна подмяна на тъп нож.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория