• New
Roll‑On, под Мишниците Roll‑On Подмишниците Roll‑On Подмишниците Рол-Он за жени, Мъже(от Сладко момиче, Полярни животни)

Roll‑On, под Мишниците Roll‑On Подмишниците Roll‑On Подмишниците Рол-Он за жени, Мъже(от Сладко момиче, Полярни животни)

BGN 8.07
Брой продукти
Налично за поръчка

Лесен за използване и премахване на миризмата на пот, за да помогне на освежаващо и анти‑пот, аромат, приятелски към кожата и нежно, от дълго време да се запази в чистота.Лек аромат на пот може нежно да се втрие в кожата, освежаващ и намаляване на миризмата на пот от тялото.Предотвратяване на изпотяване в продължение на дълго време, има 2 различни вида, които са достъпни за вас да избирате.Може да се използва по всяко време за лесно и бързо отстраняване на миризми, лесен и удобен за носене и използване.По-малко пот, по-малко мирис, удобен опит за използване и може да се направи лек аромат след употреба.Функция : 1. Лесен за използване и премахване на миризмата на пот, за да помогне на освежаващо и анти‑пот, аромат, приятелски към кожата и нежно, от дълго време да се запази в чистота.2. Лек аромат на пот може нежно да се втрие в кожата, освежаващ и намаляване на миризмата на пот от тялото.3. Предотвратяване на изпотяване в продължение на дълго време, има 2 различни вида, които са достъпни за вас да избирате.4. Смогите да се използва по всяко време за просто и бързо елиминира миризма, лек и удобен за носене и използване.5. По-малко пот, по-малко мирис, удобен за използване на опит и може да се направи по-светло аромат след употреба.Спецификация : Тип елемент : Дезодорант за подмишниците Съставки : Тученица Ефективност : Освежаващо, усвояването на пот и задържане на аромата на Използване : 1. Преди употреба разклатете добре, за да е изпаднала течност се превърна в плоска.2. Нанесете Равномерно върху потни част, скатывая мъниста.3. Нежно масажирайте и похлопайте до пълното усвояване.Списък с пакети : 1 x Дезодорант за подмишниците .

Основни характеристики

Item Type:
Armpit Deodorant 
Ingredients:
Purslane
Efficacy:
Refreshing, sweat absorption and fragrance retention
Usage:
1. Before use, shake well to make the precipitated liquid even. :
2. Apply sweaty parts evenly by rolling with beads. :
3. Gently massage and pat until absorbed. :
Package List:
1 x Armpit Deodorant  :

Подобни продукти в категория