• New
Быстроразъемный Конектор за Свързване на Маркуч 1 бр. Пластмасови Пневматични Директни Конектори Връзка Push In Пневматични Фитинги за Въздушна Охладителна Тръба Вр?

Быстроразъемный Конектор за Свързване на Маркуч 1 бр. Пластмасови Пневматични Директни Конектори Връзка Push In Пневматични Фитинги

BGN 10.47
Брой продукти
Налично за поръчка

Можете да спестите много време,като се използват комплекти быстроразъемных съединения, определени в розетках, краищата на тръби и форсунках. 100% и с добро качество.Използва се за връзка с полиетиленови,найлонови и полиуретановыми тръби.Проста нажимная конструкция за свързване на тръбата и да се гарантира надеждна връзка не се нуждае от допълнително запечатване.Елипса выпускное пръстен с две остриета улеснява пневматични инсталиране в затворени пространства.Използвайте конектори градински маркуч за лесно инсталиране,безопасни и херметически затворени съединения.Особености : 100% и с добро качество.Използва се за връзка с полиетиленови,найлонови и полиуретановыми тръби.Проста нажимная конструкция за свързване на тръбата и да се гарантира надеждна връзка не се нуждае от допълнително запечатване.Елипса выпускное пръстен с две остриета улеснява пневматични инсталиране в затворени пространства.Материал : ПластикТемпература : от 0 до 60°Цитема : Фитинги/соединительжидкость : Въздух-вода-вакуум Налягане : 0-10 бармаксимумпу-4,4 мм до 4ммПУ-6,6 мм до 6ммПУ-8,8 мм до 8ммПУ-10,10 мм до 10ммПУ-до 12.12 мм до 12ммПУ-14,14 мм до 14ммПУ-16,16 мм до 16ммпримечание : 1.Моля, позволете на 1-3 мм грешка се дължи на ръчно измерване.2.Цветовете могат да се различават от дисплея на разликата,моля, разберете.Списък с пакети : 1 бр. Пневматични директни конектори конектори.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория