• New
Грижа за кожата на главата Протектор - Лесно се нанася Прозрачен течен комплект - Водоустойчив за по-дълъг спортни употреба - Работи с тиксо или лепило за тънко перу?

Грижа за кожата на главата Протектор - Лесно се нанася Прозрачен течен комплект - Водоустойчив за по-дълъг спортни употреба -

BGN 6.80
Брой продукти
Налично за поръчка

????️ СИЛЕН ЗАЩИТНИК на КОЖАТА на ГЛАВАТА : Нанесете средство за защита на кожата на главата, за да формират защитен слой.Подобрява сцеплението при горещо и влажно време.Служи като добър капачка за чувствителна кожа на главата, за да се предотврати дразнене. ????️МНОГО СМЕЛО на СЪЕДИНИТЕЛЯ : работи добре с тиксо или лепкава лепило, като по-добро задържане дори за мазна кожа за преден тънко перука.Той също така е водоустойчив, което можете да използвате на плуване или на активни спортове. ????️НАТУРАЛЕН ГЕЛ ЗА КОЖАТА на ГЛАВАТА ЗА ЛЕПИЛО ПЕРУКА : оставете да изсъхне, след това нанесете лепило за перука или лепило продукт пред прикреплением перука.Това осигурява по-добро сцепление и естествен вид удължаване на косата за мъже и жени. ????️ИЗПОЛЗВАНЕТО на ЗАЩИТНИК на КОЖАТА на ГЛАВАТА : Първо почистете кожата на главата с помощта на Holistique 99% алкохол, след това разтъркайте или нанесете защитник на кожата на главата и оставете да изсъхне, докато той не се превърне в лепкава или лепкава.Ние не препоръчваме използването на продукта на раздразнена кожа. ????️ВКЛЮЧВА : 1 бутилка 1,4 грама защитник на кожата на главата и НАШАТА ГАРАНЦИЯ за ЩАСТИЕ.Ако по някаква причина не сте удовлетворени от продукта в рамките на 30 дни, моля, уведомете ни и ние ще се погрижим за вас.Количество в опаковка на продукта : 1.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория