• New
JYMBK Удобна количка Количка, Лека количка Количка е с алуминиева рамка, на Голяма площ на седалката, Много голяма кошница за багаж за пътуване ,пазаруване,разходки (Ц?

JYMBK Удобна количка Количка, Лека количка Количка е с алуминиева рамка, на Голяма площ на седалката, Много голяма кошница за

BGN 473.32
Брой продукти
Налично за поръчка

Просто трябва да се накланя с една ръка плетена детска люлка, когато инсталирате в сидячее или полулежачее положение.Новородените бебета се използват в режим на хибернация, децата използват полулежачий режим или режим на седалката.Само една стъпка, за да забавят и да се пусне на инвалидна количка, няма да навреди на краката ми и не наденет обувки. Реверсивная количка може да бъде обърната напред и назад.Хора с различен ръст не трябва да се навеждате при излет, тъй като кормилото се регулира.Можете да затегнете с цип на балдахине и люльке, за да ги изпере.Гъвкави предните колела със завъртане на 360 градуса ни позволяват лесно да управлявате цялата количка. Рамката на количката е изработена от авиационен алуминий сплав.Здрава, износостойкая .Повърхност на рамката блестяща, чиста , така че не е нужно да се притеснявате за случаен хранене на вашето бебе. ?Уникален и модерен външен вид ви носи силно визуално въздействие.Подсилени двойни стоманени пружини могат да поемат вибрации, за да защитава мозъка и костите на детето, когато толкаете по неравен път.Вездеходная количка. Лесен за носене, колата е с един бутон, малък размер, лесно да се постави в багажника на колата, бебето може да седи в колата, за да пътуват по всяко време.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория