• New
Детски Електрически Четки за Зъби U-образна Мека Силикагелевая Глава на Четка Ултразвукова Детска Элетрическая Четка за Зъби за Деца, Момчета, Момичета,Автоматичн?

Детски Електрически Четки за Зъби U-образна Мека Силикагелевая Глава на Четка Ултразвукова Детска Элетрическая Четка за Зъби за

BGN 20.96
Брой продукти
Налично за поръчка

✅ 360° ORAL CLEAN – Тази електрическа четка за зъби за деца се извършва в U-образна форма, за да се покрие цялата четка за формула.По този начин, всички зъби са постигнати четка едновременно; следователно, нито един зъб да не се пропуска или не е поставен достатъчно дълго време.Четка и внимателно влияе върху венците и емайла. ✅ МОЩЕН LED СВЕТЛИНА – Можете да разчитате на технология за избелване на зъби Нано-blue LED за по-бели зъби на вашите деца.Тя е безопасна и има окислително-устойчивостта реагира с пигмента, докато косъм четки ще бъде постепенно почистване на зъбния камък от зъбите.Высокоинтенсивная синята дължина на вълната подобрява здравето на венците. ✅59s Управление таймер : тази 59 секунди функцията за управление таймер може да научи децата си миете зъбите в препоръчаното време, което може да завърши миене на зъбите е по-научно и изчерпателно, разработване на добри навици за почистване на зъбите и намалява появата на кариеси, не се притеснявайте за това, че децата не могат да използват традиционните методи за почистване на зъбите и не могат да почистете зъбите и устата. ✅ Регулируеми режими на работа : регулируема 3 избираем режим в съответствие с различните нужди на различните деца, можете да отворите или промяна на режим на един бутон; по-добра защита на здравето на устната кухина и на зъбите на децата, и нека децата се насладят на удоволствието от почистване на зъбите. ✅ Ние предлагаме пълна гаранция за връщане на парите без въпроси в рамките на 30 дни от момента на покупката.А ние обменяем вашата стока безплатно и гарантирано на 12 месеца от датата на закупуване.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси за четка за зъби U sharped.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория