• New
ZJY Дърво Лист препарат за съдове Баня без дупки Издънка препарат за съдове Тоалетна Сливи препарат за съдове син/бял/кафе (Цвят : бял)

ZJY Дърво Лист препарат за съдове Баня без дупки Издънка препарат за съдове Тоалетна Сливи препарат за съдове син/бял/кафе (Цвят

BGN 15.77
Брой продукти
Налично за поръчка

▶Изпъкнал триъгълник по средата може да се разделя на потока и да се предотврати свличане на сапун. ▶Силна търтей не се нуждае от пробивни. ▶Лесно да се вземе, лесен за употреба, лесен за използване. ▶Няма вода, лесен за почистване. ▶Срокът за доставка е 15-25 дни, ако все още не можете да получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас. Заглавие : сапун ястия Цвят : синьо , бяло , кафе Размер : 12 * 12,5 см Материал : ABS + силикагел издънка Забележка : Декоративни елементи не са включени в снимките на продукта.Поради ръчно измерване могат да бъдат някои грешки, моля, нека разликата в 3-5 см, благодаря _BOS_ Защото светлината на прожекторите и хората компании имат разбиране за цветовете на компанията, може да има известна разлика в цвета, но в разумни граници, моля, избирайте внимателно.➤Ако имате нужда от други стилове, моля, свържете се с мен.Имаме различни стилове и цветове в нашият магазин.Можете да проверите това в моя магазин._BOS_ Ние вярваме, че можем да отговарят на вашите нужди и да се осигури високо качество на продуктите.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля, свържете се с нас по електронната поща по всяко време, за да реши тези проблеми.➤Моля, потвърдете вашата поръчка (правилния размер, цвят, стил) внимателно, преди да решите да поставите поръчка.Всички поръчки се изпълняват в съответствие с вашите потвърждение на поръчката. _BOS_ и ако има проблем, или ако стоката е незадоволителен, моля, свържете се с нас на първо място за бързо и atisfactory разрешения, например, възстановяване или замяна на друг нов продукт за вас.Моля, свържете се с нас за връщане в рамките на 48 часа след получаването на стоките. Върната стока трябва да бъде в перфектно състояние, тъй като той е изпратен ви, не е променен и не е протрит.Ако има някакъв прах, мръсни петна, промени и така нататък, ние не предлагаме връщане на парите. _BOS_ Ние предлагаме безплатен ремонт за вашата стока!Но пощенските разходи,за да го изпрати обратно и разходите за повторно доставка до вас ще бъде бо.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория