• New
Щипки за коса, за жени,с форма на листа, украсени с прозрачни кристали,нежни и прозрачни,и може да се използва като брошки.

Щипки за коса, за жени,с форма на листа, украсени с прозрачни кристали,нежни и прозрачни,и може да се използва като брошки.

BGN 10.39
Брой продукти
Налично за поръчка

✮【Естествен естетически дизайн】Дизайн на формата на листа е прост, но е нетрадиционен, инкрустирани стъклени кристали, той е по-ослепителен в светлината, е много красив. ✮【Лесно за носене】На гърба се използва шнола за птицечовка, която може да бъде директно прикрепен към косата след края на прическа,лек и не ще се свива. ✮【Добър подарък】също така Е чудесен подарък за приятели и приятелки. ✮【Подходящ за множество случаи】е Подходящ за работата, партита, танцови партита, сватби и други случаи, елегантен и очарователен, че ви прави бляскава. ✮【Многоцелеви】 : Тази красива шнола за коса може да се използва и като брошки, тя също е много элегантна при носене на якето.За ВАНЬЛЯНЬ : ►Визия WANLIAN : да Предоставим на нашите клиенти по целия свят нашите висококачествени продукти и услуги. ►Същата цена се радва на по-добро качество.Същото качество получава най-добрата цена. ►WANLIAN ще нуждите на клиентите като отправна точка и удовлетвореността на клиентите като цел.Свойства : ►Дизайн на формата на листа е прост, но е нетрадиционен, инкрустирани стъклени кристали, той е по-ослепителен в светлината ►се Използва в много случаи, ако просто намотаете косата си и да носят заколку за коса, това ще добави ви чар. ►Тази красива шнола за коса може да се използва и като брошки, тя също е много элегантна, когато я носят на якето.спецификация : ★ Размер : 2.36 in(6cm) ★ Цвят : бял ★ Тегло : 40 г ★ Пакетът включва : 1 скоба за коса Висока удовлетвореност на клиентите : ♥ Ние гарантираме задоволително решение. ♥ Ние ще се опитаме да отговорим на ваши въпроси по имейл в рамките на 24 часа. ♥ Ако по някаква причина не сте доволни от нашите продукти, можете да ги върнете в рамките на 15 работни дни от датата на получаване на стоката. ♥ Върната стока трябва да бъде в заводском състояние : не е дефектна, непокварен. ♥ Кой плаща разходите за доставка, зависи от причината за връщане.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория