• New
Каишка За Китката Антидетонационный Lulumi Lanyard Калъф За Телефон е Съвместим с Huawei Honor V9 Play/Honor 6C Pro на Шийката на Каишка, Анти-Прах Първоначалния Блясък за Лице на Прите?

Каишка За Китката Антидетонационный Lulumi Lanyard Калъф За Телефон е Съвместим с Huawei Honor V9 Play/Honor 6C Pro на Шийката

BGN 74.96
Брой продукти
Налично за поръчка

[Функционален притежател на гривна] - Гъвкава гривна може лесно да стане притежател на мобилен телефон. [Двойни въжета в пакет] - Калъф има набор от сменяеми маточната талрепов, ръчни талрепов и пръстени за пръстите.С една дума, с един дълъг и един къс ремък. [Top Design] - 100% от изцяло нов, изработен от зелени материали.Ние анализираме и да изберем най-добрите проекти на нашите студия за нашите Клиенти. [Защитен] - Мек TPU и пълна седалките с всички бутони осигуряват по-добра защита.Отвор на камерата, което действа от 1,0 mm, за да се предотврати драскотини на обектива. [Прилепнала] - всеки пункция и капак бутони са идеални един на друг (за слушалки, микрофон и т.н.).Плътно прилегая до телефона, той създава оригинално усещане за допир.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория