• New
Категория мобилен телефон на таблото Противоскользящий Мат,Нескользящий Мат Телефон за Кола,Противоскользящий Подложка за Арматурното табло на Автомобила,Лепка?

Категория мобилен телефон на таблото Противоскользящий Мат,Нескользящий Мат Телефон за Кола,Противоскользящий Подложка за Арматурното

BGN 76.24
Брой продукти
Налично за поръчка

【Нескользящая панел за мобилен телефон за кола】Нашият автомобилен противоскользящий мат включва притежателя на мобилен телефон,противоскользящий подложка за съхранение и регистрационни номера, подходящи за съхранение на малки предмети в колата, като ключове,мобилни телефони,очила,писалка,монети и т.н. 【Здрав материал】Той е изработен от PVC,здрав и нескользящий.Той не ще бъде лесно да се плъзне дори на най-ухабистых пътищата или остри завои.Той притежава гъвкавост, устойчивост на износване и устойчивост на стареене, което е много идеално. 【Free Spin】360°въртящ лебед скоба.Може свободно да се върти на 360°, за да отговарят на различни ъгли на видимост. 【Обрат, за да се скрие】 Може да се скрие и да се покаже на регистрационен номер.Когато не се използва, можете да скриете номера си по свое желание, за да защити неприкосновеността на личния живот. 【Малък и практичен】 не забравяйте безопасно пътуване, без да блокира линия на преглед.Задаване на таблото, не чрез блокиране на линията на видимостта на движение, пътуване с мир на ум.цвят : черен,червен помещение включва : 1 бр. нескользящая панел за мобилен телефон за кола.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория