• New
Изкуството на Зъбни Скоби Здравето на Зъбите на Стикер на Стената Грижа За Зъбите на Клиника Магазин Декор на Стената Стикер Подвижна Зъболекар Стенни Стикер Стен?

Изкуството на Зъбни Скоби Здравето на Зъбите на Стикер на Стената Грижа За Зъбите на Клиника Магазин Декор на Стената Стикер Подвижна

BGN 9.52
Брой продукти
Налично за поръчка

Размер на листа продукта 57x30cm , изображението може да не отразява истинския размер.Той може да бъде повече за демонстрация.Това ще ви помогне да следите всички подробности.Ние използваме висококачествен матиран винил , който изглежда като боя, след изготвянето на стената и не е токсичен за защита на околната среда.Нашите стикери ще се придържаме към почти всяка гладка повърхност , такива като стена , стъкло , пластмаса, дърво и т.н., А също и за леко текстурированным стените.Стенен винил лесно да се прибира, но НЕ подлежат на повторна употреба.Стенни стикер, също известна като стенни стикер, стенни татуировка или стенен винил, - това е vinyl стикер, който е прикрепен към стената или друга гладка повърхност на декоративни и информационни цели.Стикери за стена са изрязани с помощта на винил на режещи машини.Винилови стикери за стена-едно от най-новите тенденции в домашния декор. 1. Нашето изображение може да не отразява истинския размер.Това е цифров пример за демонстрационни цели.За да стикер съответства на вашето пространство на 100% , трябва да се измери вашето пространство. 2. Нашата стикер е изсечен –не е публикувана , така че те не съдържат фон, стена или повърхност, по която се постави стикер, ще бъде на фона на 3. Ние използваме висококачествен матиран винил, нетоксичен , екологичен , не е губещият качеството на извънреден труд, като печатни етикети 4. Нашите етикети включват трансферную хартия ,но все още не е инсталиран ,трябва да го инсталирате сами 5. Етикети може да се отстрани лесно, без да наранява стената.Но НЕ е подходящ за повторно използване след прилагане.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория