• New
6.5 FT Предварително Осветени Коледна Гирлянда от коледна звезда с Червени Плодове и Листа Падуба,Осветени Кадифе Изкуствена Венец от коледна звезда с 10 Лампички за ?

6.5 FT Предварително Осветени Коледна Гирлянда от коледна звезда с Червени Плодове и Листа Падуба,Осветени Кадифе Изкуствена Венец

BGN 12.79
Брой продукти
Налично за поръчка

【Реалистичен дизайн на фестивала】Благодарение на кадифена текстура реалистично шелковистых пуансеттий, този елегантен предварително осветени венец коледна звезда е пълен с класически, традиционен блясък. 【10 цвята коледна звезда с подсветка】Тази цветна гирлянда се състои от 10 червени цветя коледна звезда,червени горски плодове и листа падуба,в комбинация с топли бели led крушки, тази гирлянда ще създаде весела и уютна атмосфера за вашия дом. 【Безопасен и лесен за използване】Не се изисква запушалка, се захранва от 2 батерии тип АА(не са включени в комплекта), тази коледна декорация венец безопасно за вътрешна украса. 【Крытое на открито украса】Използван за отглеждане на закрито, на открито, на коледа, сватбени услуги, врати, камини, полицата дъски, на фестивала и вечеря, като вид висящи гирлянди, украса на балкон, градина, сватба, таблица, багажник рока, стълбищни парапети, ресторанти, офис,etk. 【Идеалното празнична украса】Добавете нотка траен характер по всяко пространство с тази червена кадифена изкуствена венец от коледна звезда!Той е идеален за празнуване на коледните празници. -Подгответе дома си за празниците с помощта на тази предварително там гирлянди от коледна звезда!Ще ви хареса да го ухилен орнаменти и ярка коледна звезда.-Можете да украсяват своите зали клоните на падуба, но за зашеметяващ вид украсете каминную рафт, стълбите, вратите и стените на тази красива коледна венец.-Подгответе дома си за празниците с помощта на тази предварително осветени нежната гирлянди от коледна звезда!Ще ви хареса да го ухилен орнаменти и ярка коледна звезда.-Можете да украсяват своите зали клоните на падуба, но за зашеметяващ вид украсете каминную рафт, стълбите, вратите и стените-красива коледна венец.Основни характеристики : - Предварително осветен 10 топли бели led крушки-Акцентирован червени плодове и листа падуба - Измерва 6,5 фута дължина - Захранва от 2 батерии тип АА (батерията в комплекта не са включени).

Основни характеристики

Подобни продукти в категория