• New
Ръчна вакуум R&N за Аквариум/Аквариум, Сифонный Помпа, Сифонный Пречистване на Чакъл, Почистване на Чакъл и Бърз Сменщик на вода и Дренаж, Чакъл за Вакуум почистване ?

Ръчна вакуум R&N за Аквариум/Аквариум, Сифонный Помпа, Сифонный Пречистване на Чакъл, Почистване на Чакъл и Бърз Сменщик на вода

BGN 61.12
Брой продукти
Налично за поръчка

✔ ДОБРО СЪХРАНЕНИЕ на АКВАРИУМА до ВАШАТА врата — R Усвояването на кал : Аквариумный ръчно вакуум сифон лесно отсасывает изпражнения; Смяна на водата : бърз дренаж на смяна на вода.2. Инструменти за почистване на аквариум Вход сифон е предназначен за измиване и почистване на камък, чакъл, пясък и субстрата; може да достигне навсякъде без затруднения, зачервяване на чакъл, за да може лесно да се почистват от пясък и абсорбират хранителни и рибни отпадъци.От другата страна е предназначена за източване на водата.3. Смяна на водата и без проблеми : Всичко, което трябва да направите, е няколко пъти да се захванете въздушни възглавници сифонного прахосмукачка, водата ще изтече автоматично.Ако не, продължавайте да работите до тогава, докато водата не изтича автоматично.Безопасен и лесен за използване, няма нужда да се използват електричество, аквариумный вакуум сифон е подходящ за редовна смяна на водата.4. Характеристики за пречистване на чакъл : Сифон лек, малък и здрав, подходящ е за всички аквариуми за смяна на водата.Сифонная въздушна възглавница и сливная тръба могат да бъдат премахнати за лесно почистване на продукта.Пратката включва : 1*Впускная тръба 1*въздушни възглавници +воден маркуч Дължина : 59 дюймовразмеры на опаковката : 13, 38x5, 5x1, 57 инча; 2,88 унция.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория