• New
Yomiie 5D Diamond Живопис Eiffel Tower Full Пробийте by Number Комплекти, Sky Cloud САМ Paint with Diamonds Art Building Кристал Бродерия на плавателни съдове за Декорация на дома стаи (12x16 инча)

Yomiie 5D Diamond Живопис Eiffel Tower Full Пробийте by Number Комплекти, Sky Cloud САМ Paint with Diamonds Art Building Кристал

BGN 7.59
Брой продукти
Налично за поръчка

【100% ПЪЛНА тренировка】- Има 17 кв. секции над кръгли сверлами, за да изглеждат лъскави и никога не замира, по-ярки и блестящи от диаманти смола.Сияеше в светлина, това е най-популярната украса със собствените си ръце. 【HD ПЛАТНО】- Висок прозрачен печатни маслен платно е водоустойчив и има дори текстура, самият модел е лепкава фон и пластмасова горна част, за да запаметите изображението в лепкава, а след това и скъпоценни камъни ще се задържи, така че е лесно да завърши на картината. 【ОБОГАТЕТЕ ЖИВОТА СИ】- САМ диамантена живопис, може да изпитате чувство на постигане, да се научат да се намали стреса, емоционално развитие, повишаване на увереността в себе си и постоянство се култивира търпение, възрастни, възрастните хора и децата са подходящи, те са най-добрите подаръци за вашите родители, деца, любовник и приятелите. 【СТЕНЕН ДЕКОР】- Нашите комплекти диамант живопис могат да ви помогнат да направите вашата всекидневна, спалня и на други места живи.Диамантена живопис е най-доброто украшение на дневната и офиса, като направите вашият дом по-красив. 【КАЧЕСТВЕНО обслужване】- Ако ви харесват тези 5 D диамантени картини, Yomiie също така поддържа повече стилна боя с диамантен пръстен.Със семейството си се допълни с любимата си снимка ще бъде много интересно.Моля, свържете се с нас, ако това е необходимо.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория