• New
Bluetooth Слушалки-Череп Безжични Слушалки с микрофон за iPhone и Android Игри/Музикален режим, единичен/Бинауральный режим,намаляване на шума, Водоустойчиви слушалки в ушит?

Bluetooth Слушалки-Череп Безжични Слушалки с микрофон за iPhone и Android Игри/Музикален режим, единичен/Бинауральный режим,намаляване

BGN 31.92
Брой продукти
Налично за поръчка

【Автоматично свързване сдвояване и】 1. Извадете слушалките от зарядно отделение, слушалки автоматично ще се свърже (червени и сини крушки мига от една страна и гаснут с друга). 2. Извадете мобилния телефон и включете Bluetooth слушалката автоматично се свързва с мобилен телефон (по това време на показатели от двете страни на слушалката за да спре да мига, и гласова съвет ще бъде свързана). 【Интелигентно сензорно управление】 Интелигентно сензорно управление, който е удобен за захранване, възпроизвеждане/пауза, избор на песни, поддръжка на Siri, за отговор/кръжене, регулиране силата на звука и управление на другите функции на натискане на бутони. 【Режим игри/музикален режим】Може да се включите в играта и режим на игра ,слушалки с помощта на напреднала технология Bluetooth, но по-бърза скорост на трансфер и по-стабилна, функция за намаляване на шума, за да се гарантира стабилно свързване и качество на звука Hi-Fi.Това ще ви даде най-доброто изживяване при слушане. 【Multi Modes & 32 H Playback Time】Бинауральный режим и всяка слушалка може да се използва самостоятелно.Телефон може лесно да се управлява от разстояние от около 10 метра Време на възпроизвеждане цикъл 20-32Ч.Дълго чакане.Бързо зареждане от USB type C. 【С 3 ушни топчета в S, M, L】В ушни слушалки аксесоар съдържа 3 ушни капсула с различни размери, които също са подходящи за деца и възрастни с малки уши.Можете да изберете тапи за уши, които са подходящи за вас и изберете правилния Ушни шапки са по-удобни в чорап и не е лесно падат.Стилен външен вид - добър подарък за роднини и приятели.Bluetooth слушалки-Череп Безжични слушалки с микрофон за iphone и Android Игри/музикален режим, единичен/бинауральный режим,намаляване на шума, водоустойчиви слушалки в ушите BLUETOOTH Версия : V5.0 Разстояние връзка на BLUETOOTH : 10 м, Време на готовност : 120 часа Време на разговор : 4 часа Възпроизвеждане на музика : около 5 часа Тип батерия : Полимерна литиева батерия, калъф кабел за зареждане Капацитет на батерията : 50 ма Съвместим профил BLUETOOTH : HFP / HSP / AVRCP / A2 DP Допустима работна температура : -20 ℃ -60 ℃ Тегло : 45 g са Съвместими модели : i OS / Android / Windows (съвместим с Bluetooth 4.2 или по-висока) Функция ✔Anser телефон ✔затвори телефона ✔да се Откаже от приемането на ✔Siri помощник ✔ Предишния парче ✔Следващата песен ✔Намаляване на силата на звука ✔Обем, плюс и т.н.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория