• New
Campsis Гланц Отгоре Ноктите Плътен Цвят Талес Ноктите Акрилни Ковчег Форма на Ноктите с Пълно Покриване на Средните Ноктите Пънк Клип на Нокти за Жени и Момичета(24 бр.

Campsis Гланц Отгоре Ноктите Плътен Цвят Талес Ноктите Акрилни Ковчег Форма на Ноктите с Пълно Покриване на Средните Ноктите Пънк

BGN 10.13
Брой продукти
Налично за поръчка

★Coffin нокти Tips са изработени от висококачествена ABS екологично чист материал, който не е токсичен за тялото или краката, което ви гарантира сигурна и комфортна опит. ★Дизайн на въздушната нокти 24 бр пълен набор от дизайн фалшиви нокти накрайници за нокти с безплатен стикер за нокти и мини пила за нокти, за нокти.Цвят : както е показано на снимката. ★Балерина фалшиви нокти спецификация(ширина*Дължина) : 1.8 cm*2.3 cm*2 Pcs; 1.7 cm*22 см*2 Pcs; 1.6 cm*22am*2 Pcs; 1.5 cm*2.1 cm*2 Pcs; 1.4 cm*1.9 cm*2 Pcs; 1.3 cm*1.9 cm*4 броя; 1.2 см*1.8 cm*2 Pcs; 1.1 cm*1.8 cm*2 Pcs; 1cm*1.7 cm*2 Pcs; 0.9 cm*1.6 cm*2 Pcs;Отрежете и подпилите ги на всяка дължина и форма,които ви харесват, лесни за употреба и трайни,могат да се използват повторно. ★Фалшиви нокти клип на ноктите е подходящ за участие в денс парти, quinceanera, парти,банкет,важна церемония или събиране на приятели, за жени и момичета. ★Забележка - Когато се използват товарителници ноктите, предварително отполируйте ноктите си с алкохол, да са чисти и здрави.Моля, имайте предвид, че действителният цвят може леко да се различават от онлайн изображения от настройките на цветовете на монитора.Чудесно като за професионален специалист по ноктите, така и за ученика нийл арт, подходящ за маникюрных козметични салони и домашна САМ маникюр.MATERIALS : ABS екологично чисти материали.Цвят : Както е показано на фигурата.ОПАКОВКА : 24 бр режийни нокти 1 бр пила за нокти 2 листа (24 бр.) ленти за нокти (без лепило за нокти).Тези накрайници за нокти са изработени от висококачествени и екологично чист материал ABS, който не е токсичен за тялото или краката, което ви гарантира сигурна и комфортна опит.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория