• New
Ротационен Нож Комплект, 45 мм Кръгли Фрези Шевни на Ротационен Тъкан нож за шиене инструмент кожена режещ нож(жълт) + 5 остриета + 1 кутия за съхранение (10ШТ)

Ротационен Нож Комплект, 45 мм Кръгли Фрези Шевни на Ротационен Тъкан нож за шиене инструмент кожена режещ нож(жълт) + 5 остриета

BGN 62.88
Брой продукти
Налично за поръчка

【ПЕРФЕКТНА КОМБИНАЦИЯ от】Всеки сачмен машина включва в себе си класически 45-мм ротационен нож с допълнителни сменяеми 45 мм кръгли режещи остриета 10шт.Повече не се притеснявайте за износе остриета (МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ ОСТРИЕТА са МНОГО ОСТРИ, БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ ПРИ ПОДМЯНА ИЛИ ИЗПОЛЗВАНЕ). 【ВИСОКО КАЧЕСТВО】Корпус ротационни резаков е изработена от ABS - инженеринг пластмаса, за да се гарантира устойчивост.Въртящи се остриета са изработени от висококачествена японска стомана ( SKS - 7) за да се гарантира ефективността на рязане и срока на експлоатация на облекло нож. 【Сигурност】Безопасността на потребителите винаги е ПЪРВИЯТ ни ПРИОРИТЕТ!!!Автоматична пружина задна дръжка на тъканта на нашия катер може да гарантира, че острието ще бъде скрита, когато той не нажато.Предпазител отстрани служи за заключване на остриета и дръжки избягване на случайно натискане. 【Добре обмислен】Ротационен нож е с ергономична сжимающую дръжка, лесен за използване, намалява умората на ръцете!Той може да отиде за лявата или дясната ръка, лесна смяна на острието от едната страна на другата, за да отговарят на левшу. 【ШИРОКО ИЗПОЛЗВАЙТЕ】Нашия сачмен нож е идеален за рязане на памучен плат, капитониране, на работа САМ, шиене, за рязане на хартия, плат, на килима, карти, кожа, винил, художествени изделия и т.н. (МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, НЕ РЕЖАТ СТЪКЛО И МЕТАЛ!!!).

Основни характеристики

Подобни продукти в категория