• New
Таванна срок на годност 3 Слоя Таванна Полк Инсталиран Плаващ Подвесная Цвете Шкаф, Окачен Тавана Рафтове за съхранение и Вино Стъклени Рафтове, за Барове/Ресторан?

Таванна срок на годност 3 Слоя Таванна Полк Инсталиран Плаващ Подвесная Цвете Шкаф, Окачен Тавана Рафтове за съхранение и Вино

BGN 57.59
Брой продукти
Налично за поръчка

ОКАЧЕН ВИНО КАБИНЕТ/ТАВАННА срок на годност : Стил Морден Железен висящ винарска стъклен шкаф Таван полк украса за бар,ресторанти,кухня или избата,и може да се използва като домашен интериор.Размер : 3 етажа с височина 100 см, ширина 30 см,дължина 60/80/100 см от дъски,на едно гише за съхранение на прави пространството по-чист и просторен.(дебелина на бяла дъска 2 сантиметра).ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Таванна полк използва за производство на борови и железни скоби,антикоррозийных и неръждаеми,трайни, много трайни.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Подвесная инсталация,моля, инсталирайте на тавана циментов или дървена конструкция, за да се гарантира дългосрочна сигурност и стабилност на нашата покривна рафтове.КОНСТРУКЦИЯ за БЕЗОПАСНОСТ : Всеки край е бил достатъчно добре изгладен, с гладка повърхност,този полк ще запази семейството си в безопасност.Не се притеснявайте,капка.Цвят : черен Стил : европейски стил,ретро стил Материал : бор + желязо Размер : 3 история 60*30*100 см ,80*30*100 см ,100*30*100 см Име на продукта : декоративна Таван полк/таванна полк Характеристики : 1.Подсилена конструкция винт увеличава стабилността и здравината на патерица,която е по-лесно да се съберат. 2.Висококачествена боя,силна адхезия,добра компактност,може ефективно да предотврати боя и устойчивост на корозия. 3.An отличен рафтове за съхранение спестява място и е чудесен контейнер,като придава на вашата стая фокус с привлекателен цвят и стилен дизайн. 4.за бар,ресторанти,кухня или избата,също може да се използва като декорация на дома Забележка : 1. Този пакет съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани с участието на 2. Стоки се приемат в природата,но поради светлината,оборудване,ъгъл на виждане и разрешение на компютъра, получени от съоръжения и снимки могат да се различават,в зависимост от реално на продукта,снимка се предоставя за справка. - Пожелавам ви прекрасна атмосфера на пазаруване,добре дошли обратно - Ако имате някакви въпроси,моля, свържете се с нас!Желая ви щастлив живот!.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория