• New
Силиконово о-пръстен, 12 Броя силиконови Подложки оборудване запечатване на Буш Плосък Уплътнител за Клапани Ремонт на Тръби за Свързване на пистолет за чешма(3/4)

Силиконово о-пръстен, 12 Броя силиконови Подложки оборудване запечатване на Буш Плосък Уплътнител за Клапани Ремонт на Тръби за

BGN 5.35
Брой продукти
Налично за поръчка

★★★★★【За обслужване на клиенти】имаме професионален екип за обслужване на клиенти, можете да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или предложения, и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем. ★★★★★【Премия силиконов материал】оборудване запечатване на уплътнението е направена от висококачествен силиконов материал, тези тампони са здрави и имат по-дълъг живот. 100% чисто нов и високо качество. ★★★★★【12 броя силиконови подложки 】Общо 12 броя силиконови подложки в една и съща категория, които можете да използвате за много проекти. ★★★★★【Широкото използване на】Уплътнителни подложки могат да бъдат широко използвани за тръби, чешма, съединение пръскачка, за да се предотврати изтичане на информация. ★★★★★【Износоустойчивост и коррозионностойкие и топлоустойчиви】Уплътнителни подложки износоустойчивост и топлоустойчиви. 100% чисто нов и високо качество.Изработени от висококачествен силиконов материал, тези тампони са здрави и имат по-дълъг живот.Те са подходящи за носене и устойчив на високи температури.Само в един комплект 12 броя силиконови подложки, които можете да използвате за много проекти .Ги може да се използва широко за свързване на тръби, воден кран, пръскачка, за да се предотврати изтичане на информация.

Основни характеристики

Size:
1/2, 3/4, 1, 1.2 (Optional)
Material:
Silicone
Quantity:
12pcs
Weight:
11g~35g / 0.4oz~1.2oz (approx.)
Package list:
12 * Gaskets :

Подобни продукти в категория