• New
YCFERESY Електрическа ограда Polywire 656 метра, 200 метра, 6 нишки от неръждаема стомана за надеждна проводимост и устойчивост на корозия,Преносим електрически огради от Въж?

YCFERESY Електрическа ограда Polywire 656 метра, 200 метра, 6 нишки от неръждаема стомана за надеждна проводимост и устойчивост

BGN 14.31
Брой продукти
Налично за поръчка

✅Този електрическа ограда polywire е изработен от висококачествен материал.Добър идеал за временна ограда. ✅Този електрическа ограда polywires лек и лесен за инсталиране, ремонт, свързването и перемотке, може да се използва отново и отново.UV-стабилизиран полимерна лента за по-дълъг живот. Тел на оградата ✅електрически поли е направена от премия от неръждаема стомана, така че той се противопоставя на корозия.Осигурява по-надеждна работа с течение на времето, от алуминиева тел, която може да се образува окислително покритие, намаляване на неговата ефективност. Тел на оградата ✅електрически Поли се състои от 6 преплетени стренг неръждаема стомана, предоставяне на по-ниско съпротивление и по-надеждна проводимост. ✅656 метра(200 метра) макара polywire, решение за всички ваши нужди на електрически огради.Размер : 200.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория