• New
Обяви корк дъска за стените, 12X 12, Бялата рамка corkboard дъска 4 пакета за дома,офиса и училище,Малка квадратна булавочная дъска Плочки за стени с рамка (20 цветни притиск?

Обяви корк дъска за стените, 12X 12, Бялата рамка corkboard дъска 4 пакета за дома,офиса и училище,Малка квадратна булавочная

BGN 15.99
Брой продукти
Налично за поръчка

1.【БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК】 - 20 цветни притискателните щифтове и 20 цветни дървени щипки,красиви и практични. 2 пластмасови кутии, за да разпорежда поставянето на малки части, здрави и трайни, можете да прикачите важни книжа и съобщения към пробковым доскам. 2.【СИЛНА РЕМОНТ на СПОСОБНОСТТА】 - 12"X 12" малката corkboard дъска, висококачествена и плътна запушалка, повторно използвано в продължение на дълго време, без изкривяване, супер способност да лекува себе си и за поддръжка, липса на грозни дупки за устойчиво развитие. 3.【ЛЕСНА инсталация】- Corkboard дъска идва с куки от неръждаема стомана, просто пробиват дупки в стената, сложете найлонова котва и винтове в котва, за да заключите куки, а след това можете да окачите пробковую дъска с куки. 4.【МНОГОЦЕЛЕВИ】- Висококачествена плътна запушалка, която може да се използва за определяне на бележки, бележки, снимки, съобщения, календари и стикери, като фотостены, поведенчески награди и различни списъци, карти за пътуване, фотостены памет, е идеалното решение. 5.【НАВРЕМЕННО ОБСЛУЖВАНЕ】- В процес на получаване или употреба сърцевина на дъските за стените ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще възстановим или заменим вашата покупка.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория